Käyntiosoite:
Ahlströminkatu 6, 78250 Varkaus
postiosoite: PL 208, 78201 Varkaus
Puhelinvaihde (017) 579 411,
fax (017) 579 4450,
varkauden.kaupunki(a)varkaus.fi
Kaupungintalo auki arkisin klo 09-15

Varkauden kaupungin uudistuvien verkkosivujen kuvamateriaali Sakkyn opiskelijoiden käsialaa

25.8.2017

Varkauden kaupungin verkkopalvelualustan kehitystyössä aletaan lähestyä elokuista verkkosivujen beta-version julkaisua. Tällä hetkellä aurinkoisia kesäkelejä hyödynnetään verkkosivuston kuvamateriaalin tuotannossa.

 

 

Suurin osa tulevien sivujen kuvista ovat Savon ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoiden osaamisen työnäytteitä. ”Tämä on yksi keino tuoda varkautelaista osaamista esiin”, kertoo kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen. Sakkyn opiskelijat Arttu Lindholm ja Niko Heikkinen sekä tuleva opiskelija Anni Heikkinen ovat kesäkuun alusta lähtien kiertäneet Varkautta kameroiden kanssa ikuistaen tapahtumia, ihmisiä ja alueita.

Kolmikon kuvat lähetetään sellaisenaan kaupungintalolle, jossa niin ikään Sakkyn opiskelija Roni Ikonen puolestaan käsittelee kuvat lopulliseen verkkosivuilla nähtävään muotoon. ”Koen, että tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tuoda omaa osaamistani esille tulevaisuuden työnantajiani varten. Se, että minun kädenjälkeni on näkyvissä yhden suomalaisen kaupungin verkkosivuilla, merkitsee ansioluettelossani paljon. Ainakin näin uskon”, miettii syitä projektissa mukanaololleen Roni Ikonen.

Opiskelijoita luotsaa ja vinkkejä kuvaamisen antaa varkautelainen valokuvaaja ja graafinen suunnittelija Sami Saarenheimo.

 

 

Onko varkautelaisissa innokkaita kuvaajia, jotka myös haluavat kantaa kortensa kekoon kaupungin uudistuvan verkkopalvelualustan kuvien suhteen??
 
Kuvia Varkauden asuinalueista, ihmisistä (lupa kuvaukseen oltava), tapahtumista, nähtävyyksistä, kaduista, puistoista voi lähettää osoitteeseen viestinta@varkaus.fi. Muistakaa mainita kuvaajan nimi ja kuvauskohde viestissä.
 
 

 

Lisätietoja:
Varkauden kaupunki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen, p. 044 444 2516, kaisu.tolvanen@varkaus.fi
Valokuvaaja ja graafinen suunnittelija, Sami Saarenheimo, p. 045 7876 1979, info@samisaarenheimo.net