Käyntiosoite:
Ahlströminkatu 6, 78250 Varkaus
postiosoite: PL 208, 78201 Varkaus
Puhelinvaihde (017) 579 411,
fax (017) 579 4450,
varkauden.kaupunki(a)varkaus.fi
Kaupungintalo auki arkisin klo 09-15

Varkauden kaupungin ruokapalvelu mukana tekemässä maailmanennätystä

6.9.2017

Luomupuuron maailmanennätys –tempaus on saanut tarttumaan kauhan varteen runsaasti puuronystäviä. Luomupuuroa syö ennätyspäivänä 6.9. sadattuhannet suomalaiset. Kampanjassa on mukana n. 230 tahoa ja yli 400 000 annosta luomupuuroa.

Luomupuuron maailmanennätystä tehdään 6.9., tarkoituksena on, että mahdollisimman moni syö luomupuuroa yhden päivän aikana. Tempaukseen on ilmoittautunut joukoittain hyvin erilaisia toimijoita pienistä kahviloista ja luomutiloista isoihin elintarvikeyrityksiin ja kaupunkeihin. Mukana on mm. satoja päiväkoteja ja kouluja, kymmeniä ravintoloita, hotelleja ja huoltoasemia sekä useita Suomen suurlähetystöjä ulkomailla, joista kaukaisin Canberra Australiassa.

 

Varkauden kaupungin ruokapalvelu osallistuu valtakunnalliseen Luomupuuro päivään 6.9. valmistamalla yhteensä noin 800 luomupuuroannosta päivän aikana. ”Tarjoamme luomumannasuurimoista valmistettua puolukkavispipuuroa päiväkodeilla välipalana, ruokasaleissa jälkiruokana ja hoivapalveluissa iltapalalle”, kertoo Hanna Suurholma Varkauden kaupungin ruokapalvelusta.

Luomupuuron ME –tempaus juhlistaa satavuotiasta Suomea ja on osa Syödään yhdessä –teemaa.

 

Jokainen voi osallistua ennätyksen tekoon!


1. Syö 6.9. annos luomupuuroa
2. Ota annoksesta kuva
3. Postaa luomupuurokuva julkisesti joko Instagramiin, Twitteriin tai Facebookin Luomupuuron ME (virallinen) -tapahtuman seinälle  tunnistella #luomupuuronME

Kaikkien 6.9.2017 luomupuurokuvan jakaneiden kesken Pro Luomu ry / Luomualan koordinaatiohanke arpoo
1 kpl 100€ lahjakortti päivittäistavarakauppaan
2 kpl Tuulia Järvinen & Tiina Strandberg: Puuron uusi aika -kirja
5kpl Luomua. Ilman muuta. kangaskassi

Kilpailun viralliset säännöt täällä.