Käyntiosoite:
Ahlströminkatu 6, 78250 Varkaus
postiosoite: PL 208, 78201 Varkaus
Puhelinvaihde (017) 579 411,
fax (017) 579 4450,
varkauden.kaupunki(a)varkaus.fi
Kaupungintalo auki arkisin klo 09-15

Uutisia

Henkilöt ja asuinpaikat Varkauden kaupungin arvokokoelman takaa ovat pääosassa Varkauden kaupungin valtuustosalissa järjestettävässä seminaarissa perjantaina 2.6. klo 10-12.
Mukavilla asioilla on yleensä lempinimi - sellaista meidänkin museopuotimme Wredenkadulla kaipaa.
Varkauden, Forssan ja Valkeakosken museoiden yhteinen kiertonäyttely avautuu yleisölle Varkauden museoissa (Wredenkatu 5 A) perjantaina 26.5.2017 ja on nähtävillä koko kesän aina 3.9.2017 saakka.
Varkaudessa on rantaviivaa ja aaltoilevaa vettä keskellä kaupunkia, arkkitehtuurisesti merkittäviä ja kauniita alueita, korkeatasoista osaamista ja yrittämistä, valtakunnallisestikin huomionarvoisia tapahtumia sekä ennen kaikkea hymyileviä ja ystävällisiä ihmisiä. Olemme vain onnistuneet pitämään nämä valtakunnan ja jopa maakunnan salaisuutena. On meidän aikamme kertoa varkautelaisesta elämästä, asumisesta, osaamisesta, tapahtumista, paikoista ja ihmisistä myös muillekin!
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) rokotusrekisterin mukaan valtakunnallinen influenssarokotuskattavuus parani edelleen aiempiin influenssakausiin verrattuna. Alle kolmivuotiaiden rokotuskattavuus nousi valtakunnallisesti 24 prosentista 32 prosenttiin, kun se Varkaudessa oli Suomen suurin, 49,4 %.
Könönpellon koulun piha-alueelle suunnitellaan lähiliikuntapaikkaa. Asiaan liittyen oheisesta liitteestä aukea kyselyjä, joihin toivoisimme vastauksianne. Kiitos vastauksista!
Varkauden kaupungin nykyinen verkkosivusto uudistetaan vastaamaan nykyaikaisille verkkosivustoille asetettu-ja vaatimuksia ja palvelemaan kuntalaisia paremmin. Verkkosivu on ensimmäinen näkymä laajemmasta taus-talle toteutettavasta palvelualustasta, joka mahdollistaa moninaisen tiedon tehokkaamman hyödyntämisen sekä älykkään hallinnan.
Stipendit haettavissa 11.5.2017 mennessä.
Kuntavaalit 2017 toimitetaan sunnuntaina 9.4.2017. Ennakkoäänestyksen ajanjakso on kotimaassa 29.3-4.4.2017 (keskiviikosta tiistaihin).
Varkauden kaupungin varhaiskasvatus ottaa viestinnässään käyttöön uudet logot. Logojen myötä Varkauden kaupunki ilmaisee olevansa Vekarakaupunki.
Varkauden nuorisopalvelut/Po1ntWarkaus-studio on mukana Suomi100 -hankkeessa valokuvaprojektilla.
Näkökulmia ajankohtaisiin asioihin ja tapahtumiin.
Yhteistyössä Savon ammatti- ja aikuisopiston markkinoinnin kanssa tuodaan kansainvälistä mainetta niittänyt savolaislähtöinen valokuvaaja Antti Karppinen kouluttamaan media-alan opiskelijoita.
RSS ATOM