Käyntiosoite:
Ahlströminkatu 6, 78250 Varkaus
postiosoite: PL 208, 78201 Varkaus
Puhelinvaihde (017) 579 411,
fax (017) 579 4450,
varkauden.kaupunki(a)varkaus.fi
Kaupungintalo auki arkisin klo 09-15

Uutisia

Varkauden kaupungin verkkopalvelualustan kehitystyössä aletaan lähestyä elokuista verkkosivujen beta-version julkaisua. Tällä hetkellä aurinkoisia kesäkelejä hyödynnetään verkkosivuston kuvamateriaalin tuotannossa.
Kutsu koskee kaikkia Varkauden alueella toimivia järjestöjä, yhdistyksiä ja seuroja toimialaan ja kokoon katomatta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki järjestöjen parissa työskentelevät toimijat, päättäjät ja viranhaltijat.
Seminaarin tavoitteena on pohtia sote- ja maakuntauudistusta asukkaan näkökulmasta. Äänessä ovat asukkaat sekä maakunnan muutosjohtajat. Valtakunnallista näkökulmaa seminaarissa avaa projektipäällikkö, erityisasiantuntija Päivi Kurikka Kuntaliitosta.
100-vuotiaan Suomen juhlavuonna suomalaisia perinneruokia on valmistettu noin joka kuudes viikko.
Sosiaalinen media ja digitalisaatio ovat muuttaneet tapaamme tehdä työtä, hankkia tietoa, rakentaa yrityskuvaa ja viestiä ystäviemme tai kollegoidemme kanssa. Some-muutoksessa ovat niin organisaatioiden työskentelytavat, asiakaspalvelu, viestintä, markkinointi, myynti, verkostoituminen kuin johtaminenkin.
Kuntosali avoinna 26.6. - 6.8. 2017 ma - pe klo 9.00 - 18.30. Myös Beach-kentän varaukset ja avain saatavissa kesäkassalta p. 044 444 2270. Tarkemmat tiedot liitteessä.
Varkauden ja Joroisten terveysasemat ottavat käyttöön 12.6.2017 alkaen kokeiluna tekstiviestimuistutuksen tulevasta lääkärin tai hoitajan vastaanottoajasta.
Kanavamuseo ja kahvio ovat avoinna kesällä joka päivä klo 10-18 alkaen 1.6.2017.
Varkaudessa on rantaviivaa ja aaltoilevaa vettä keskellä kaupunkia, arkkitehtuurisesti merkittäviä ja kauniita alueita, korkeatasoista osaamista ja yrittämistä, valtakunnallisestikin huomionarvoisia tapahtumia sekä ennen kaikkea hymyileviä ja ystävällisiä ihmisiä. Olemme vain onnistuneet pitämään nämä valtakunnan ja jopa maakunnan salaisuutena. On meidän aikamme kertoa varkautelaisesta elämästä, asumisesta, osaamisesta, tapahtumista, paikoista ja ihmisistä myös muillekin!
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) rokotusrekisterin mukaan valtakunnallinen influenssarokotuskattavuus parani edelleen aiempiin influenssakausiin verrattuna. Alle kolmivuotiaiden rokotuskattavuus nousi valtakunnallisesti 24 prosentista 32 prosenttiin, kun se Varkaudessa oli Suomen suurin, 49,4 %.
Könönpellon koulun piha-alueelle suunnitellaan lähiliikuntapaikkaa. Asiaan liittyen oheisesta liitteestä aukea kyselyjä, joihin toivoisimme vastauksianne. Kiitos vastauksista!
RSS ATOM