Kansalaisen terveyspalvelu

Muutoksia terveyskeskuksen sähköisiin palveluihin - Omahoito ja Kansalaisen ajanvaraus ovat jatkossa Kansalaisen terveyspalvelu

Kansalaisen terveyspalvelussa voit

Terveystiedot kansiossa nähdä potilastietojärjestelmään kirjatut pysyvät diagnoosit, pysyvät lääkitykset, laboratoriotulokset sekä mahdolliset hoito-ohjeet. Hoitosuunnitelmaan on kirjattu tärkeimmät hoidon tavoitteet, omahoitoa, lääkityksiä sekä seurantatutkimuksia koskevat asiat. Rokotustiedoissa näytetään Varkauden potilastietojärjestelmään kirjatut rokotukset vuodesta 2006 alkaen. Jos käytössäsi on Marevan – lääkitys, näet sen tiedot tässä kansiossa.

 

Ajanvaraus kansiossa voit varata ajan suuhygienistin vastaanotolle tai StopDia tutkimukseen. Tässä kansiosa näkyvät myös hammashoitolan ja neuvolan lähettämät kutsut sekä kohdunkaulansyövän joukkoseulontaan tulleet kutsut.  

 

Viestit kansiossa lähettää lyhyitä kysymyksiä terveyskeskuksen hoitavalle tiimille tai

hoitajalle ja lukea heidän lähettämänsä vastaukset. Vastaus pyritään antamaan kolmen

työpäivän kuluessa. Myös terveysaseman lääkäri tai hoitaja voi lähettää asiakkaalle yksisuuntaisen, tiedotetyyppisen hoitoa koskevan viestin.

Kaikki lähetetyt ja vastatut viestit tallentuvat pysyvästi terveyskeskuksen potilastietojärjestelmään.

Viestiliikenne tapahtuu salattuna siten, että ulkopuoliset eivät pääse viestejä lukemaan.

 

Omat tiedot kansiossa tarkistaa ja tarvittaessa muuttaa puhelinnumerosi. Muutos tallentuu terveyskeskuksen potilastietojärjestelmään.

 

Kansalaisen terveyspalveluun pääset kirjautumaan täältä.