SENIORIKAHVILA: Iloa ja sisältöä arkeen, uusia ystäviä ja päiväkahviseuraa

Tervetuloa kahvilaan!

ALUSTAVASTI SOVITTUA OHJELMAA, jonka lisäksi aina on pelaamista tai muuta puuhaa käsille ja aivoille

10.1.
Legendaarinen Atik Ismail tulee kertomaan kulttuurisista kohtaamisistaan ja keskustelemaan mielenkiintoisista aiheista. Atikin ystäväpiirissä on monta julkisuuden henkilöä, joten tarinoita riittää. 

17.1.
Klo 12 alkaen Raimo Julkunen esittelee kirjaa Ihmeiden oppikurssi. Kirja kertoo mm. elämäntaidosta, itsetuntemuksesta ja elämäntarkoituksesta, tavoitteena mielenrauhan löytäminen. Toivottavaa on, että aiheesta syntyy keskustelua.

24.1.
Klo 12 alkaen Syöpäyhdistys esittelee toimintaansa
 


ESITÄ TOIVEITA OHJELMASTA, NIIN YRITÄMME JÄRJESTÄÄ.

Ohjelmasisältö voi lisääntyä/muuttua nopeammin kuin tietoa ennätetään päivittää, mutta pääasiahan kahvilassa on aina seurustelu!


Seniorikahvilan toiminta-ajatus

Pääkirjaston kokoussali on varattu itsepalveluperiaatteella tapahtuvalle kahvilatoiminnalle joka torstai klo 11-15. Jos asiakkaita ei ole enää klo 14.30, kahvila suljetaan aikaisemmin. Osallistuminen on maksutonta, ja kahvitus tapahtuu omakustannushintaan.

Kahvilassa on usein jotain ohjelmaa, mutta mihinkään ei tarvitse osallistua, jos haluaa mieluummin vain istua ja rupatella tai puuhata muuta.

Toiminta on poliittisesti, aatteellisesti, uskonnollisesti ja kansallisesti sitoutumatonta.

Kysy lisää kirjasto@varkaus.fi tai puhelin 0447436208

 

Seniorikahvilan kevätjuhlassa tarjottiin kakkukahvit ja tavattiin "maalaislääkäri" Tapani Kiminkinen, joka puhui aiheesta "Avaimet hyvään elämään". Mukana oli lähes 100 senioria ja kaikilla oli hauskaa.

Resized_20180531_122413_3192 (1).jpeg
Seniorikahvilan kevätjuhlassa Tapani Kiminkinen, by Kirjasto