Olohuone - monitoimitila

Avoinna ma - pe klo 10-14

Olohuone-monitoimitila on tarkoitettu kuntalaisten, yhdistysten, yhteisöjen ja kaupungin omien yksiköiden käyttöön. Tiloihin voi tulla tapaamaan toisia ihmisiä sekä osallistua erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tiloissa toteutetaan pienimuotoista kahvila- ja myymälätoimintaa. Voit nauttia vaikkapa kupposen kahvia tai teetä. 

Olohuone on paikka jossa voi vaihtaa ajatuksia henkilökunnan kanssa, tavata tuttuja ja saada tietoa kaupungin ja järjestöjen palveluista. Sinne voi poiketa lukemaan tai lepuuttamaan jalkojaan kesken ostosmatkan tai tulla ihan asian perässä kysymään neuvoja. Olohuoneen viikko-ohjelma on tauolla korona-pandemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Ohjelmaa järjestetään heti, kun se on mahdollista.

Järjestöt voivat varata tiloja käyttöönsä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tilaa on mahdollista käyttää oman toiminnan esittelyyn ja kokousten pitämiseen. Tilat tulee varata Olohuoneelta hyvissä ajoin. Tila on järjestöille maksuton. Kokoustarjoilut ja keittiön käyttö ovat maksullisia. Iltakäyttäjien tulee noutaa avain Olohuoneelta klo 15:sta mennessä.