Venepaikkojen varaukset

HUOM! Asiointipisteet suljettu toistaiseksi. Aikaisemman varauksen uusimisjaksoa pidennetään 3.5.2020 saakka. Sähköinen varausjärjestelmä toimii normaalisti.

Vanhat laituri- tai soutuvenepaikat on viety sähköiseen järjestelmään. Voit varata vanhan varauskohteesi uudestaan seuraavalle kaudelle kaupungin sähköisessä varauspalvelussa. Ohjeet varauskohteen uudelleen varaukseen ovat varauspalvelun etusivulla. 

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Jotta voit luoda käyttäjätunnuksen, tulee sinulla olla voimassa oleva sähköpostiosoite. Palvelussa varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Voit asioida palvelussa silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Palvelu on käytössä 24/7. 

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai haluat vuokrata venepaikan yrityksen nimissä tulee sinun suorittaa varaus ja maksu kaupungin uimahallille tai Kangaslammin yhteispalvelupisteeseen.

Laituripaikkojen ja rantapaikkojen varauspalvelu 

Venepaikkojen sähköinen varauspalvelu aukeaa 28.2.2020 klo 8.00

Laituripaikkojen ja rantapaikkojen varauspalvelu avataan kaikille asiakkaille 4.5 2020. 

Mikäli et uusi laiturivenepaikkaa, palauta laituriportin avain uimahallin kassaan tai Kangaslammin yhteyspalvelupisteeseen.

Uudet asiakkaat voivat käydä hakemassa laituriportin avaimen uimahallin kassalta tai Kangaslammin yhteyspalvelupisteeltä 20 euron panttia vastaan.

Talvisäilytyspaikkojen varausjärjestelmä

Talvisäilytyspaikkojen varauspalvelu on auki.

 

LINKKI VARAUSPALVELUUN 

 

Venesatamien kunnosta, ylläpidosta ja valvonnasta vastaa

Sukelluspalvelu Stella Maria

puh. 020 792 0830

sukelluspalvelu@stellamaria.fi

Ilkivalta ja anastustapauksissa aina ensimmäisenä yhteys poliisiin!