Viikonlopun matkalaukku

Viimeksi muokattu: 
20.3.2018 12.53

Viikonlopun matkalaukku

100_tekoa_web.jpg

100 tekoa varkautelaisten hyväksi!- kehittämiskampanjan tiimoilta päätimme lähteä kehittämään viikonloppuhoitoa. Tarve viikonloppuhoidon kehittämiseen nousi puhtaasti asiakaspalautteiden pohjalta. Viikonloppuisin isojen ja pienten ryhmät toimivat yhdistettynä.

Saimme palautetta viikonlopuissa olevilta vanhemmilta lapsilta (4-6- vuotiailta) sekä heidän huoltajiltaan, että viikonloppuisin hoitoon tuleminen ei ollut kovin mielekästä sillä päivät kuluivat pienten ehdoilla eikä vanhemmille lapsille ollut aina mielekästä, motivoivaa ja riittävän kehittävää toimintaa järjestetty.

Niinpä kehitimme ”viikonlopun matkalaukun”. Nimensä mukaan laukku on käytössä vain viikonloppuisin. Viikonlopun matkalaukku sisältää vanhemmille lapsille suunnattua erilaista tekemistä ja matkalaukun sisältö vaihtuu aina kahden viikon välein. Matkalaukku voi sisältää muun muassa askarteluja, kirjoja, pikku legoja, Ipadin, lautapelejä sekä kirjain- ja numerotehtäviä. Matkalaukkua täytettäessä vain mielikuvitus on rajana!

Viikonlopun matkalaukku on ollut meillä käytössä vuoden lopusta lähtien. Saamamme palaute on ollut positiivista, lapset tulevat mielellään hoitoon ja jännityksellä odottavat mitä laukku mahtaa tällä kertaa sisältää. Myös vanhemmat ovat olleet hyvillään viikonloppuhoidon kehittämisestä ja isompien lasten tarpeiden huomioon ottamisesta.

Lue lisää "viikonlopun matkalaukusta" Warkauden lehdestä.