Kesän odotusta

Viimeksi muokattu: 
8.5.2020 16.04

Kesän odotusta

Nyt ollaan jo pitkällä toukokuun puolella. On saatu nauttia lämpimistä keleistä ja muuttolintujen saapumisesta. Lokkien kimakat huudot ovat vielä nautintoa korvissa. Katujen ja nurmikkoalueiden siistimiset ovat loppusuoralla, joten kesälajit voivat startata täysin rinnoin.

JOROINEN.jpg
Joroinen, by ari-pekka.jokisaari
RAMPPIKUVAT.jpg

Rampissa olemme pitäneet Discord- linjaa auki ma ja ke klo 12-14-välisenä aikana. Siellä olemme viestitelleet päivän ja viikon kuulumisia. Osallistujamäärä voisi olla suurempikin. Discord on videopeliyhteisöille suunniteltu VolP- sovellus! Sen avulla voi kommunikoida äänen, videon ja viestien muodoissa. Että silleen?!

KÄMÄRI.jpg
Kämäri, by ari-pekka.jokisaari

Olemme tavanneet nuoria pienryhmissä ja käyneet mm. kävelemässä ja frisbeegolfia pelaamassa. Vappuna kutsuttiin nuoria munkille ja simalle ohjaamolle. Mukava oli nähdä nuoria ja turista heidän kanssaan. Pajakoulu on toiminut entiseen tapaansa to ja pe klo 10-14. Nuoret ovat käyneet siellä jopa innokkaasti.

Hertunranta (3).jpg
Hertunranta, by ari-pekka.jokisaari

 

Vappu.jpg
Ohjaamon vappu, by ari-pekka.jokisaari

Kesätoimintoja olemme suunnitelleet tässä kevään aikana. Kesällä tehdään kerran viikossa yksi hieman poikkeavampi juttu esim. karting, paintball ja muina päivinä harrastellaan mahdollisimman paljon ulkona.

 

Lämpimää ja vähäsateista kesää toivoopi   Marjo ja AP