Kevätterveiset Rampin maailmasta

Viimeksi muokattu: 
16.3.2020 14.56

Kevätterveiset Rampin maailmasta

Kevätterveiset Rampin maailmasta. Talvikelit on nyt selätetty…kovat pakkaset ja lumimassat jäivät odottamaan seuraavaa talvea. Tällä hetkellä, lähinnä pohjoisen suunnassa, alkavat parhaat ulkoilukelit talvilajien osalta; pientä yöpakkasta ja lämpöasteita päivällä, auringon paisteessa. Täällä Varkaudessa toivotaan myös keltaista valoilmiötä taivaalta ja lähtölaukausta kesälajeihin.

Lihis ja karjalanpiirakka.jpg
Kokkausryhmä, by ari-pekka.jokisaari

Olemme Rampissa olleet aktiivisia. Ryhmissä on käynyt nuoria mukavasti. Kokkiryhmässä (maanantai) teon alla ovat olleet mm. lihapiirakat, karjalanpiirakat (=riisipiirakka), lindströminpihvit muussilla, makkarakastike, kanarisotto ja salaatti, jälkiruoka siihen kylkeen. Nuoret ovat saaneet paljon vinkkejä ja osaamista omaan ruuanlaittoonsa.

frisbee Helmikuu.jpg
Helmikuun frisbeegolf, by ari-pekka.jokisaari

Vapaa-ajan ryhmässä (torstaisin) päästiin 27.2 frisbeegolfia pelaamaan! Aurinko paistoi ja kiekot lentelivät ison ryhmät voimasta. Kirjastolta saatiin lainattua välineet tähänkin lajiin. Parin aamuvirkun nuoren kanssa olemme käyneet viikoittain uimahallin salilla lihaskuntoa parantamassa heti kahdeksan jälkeen.  Yksilötapaamisia olemme tehneet myös nuorten talolla, biljardin ja pingispelien lomassa.

Hyvä Päivä- ryhmä on kokoontunut kerran viikossa ja lähestymme pikkuhiljaa tämän ryhmän viimeistä tapaamista. Uusi ryhmä alkaa 15.4.

Pajakoulussa pidetään hyvää tahtia päällä, jotta meidänkin nuoret saisivat todistuksen koulun päätöksen kunniaksi. Erityisopettajan avustajatkin (me) opitaan kovasti uutta!

Tutustu työhön- ryhmä saatiin päätökseen. Nuoret olivat tyytyväisiä näkemäänsä. Varmasti kaikille jäi muhimaan joitain asioita erilaisista työpaikoista. Tulevaisuudessa pakko järjestää uudelleen.

Työhön tutustuminen.jpg
Työhön tutustuminen, by ari-pekka.jokisaari

Olemme osallistuneet myös sovitusti Nuorten Talon K-18 iltoihin torstaisin klo 17-20. Sielläkin on käynyt mukavasti aikuisia nuoria viettämässä iltaa kahvin ja pullan merkeissä.

Biljardi.jpg
Nuorten Talo, by ari-pekka.jokisaari

Tässä kohti kesää mennään kovaa vauhtia ja mietinnässä onkin jo kesän toiminnot. Siitä sitten lisää luultavasti ensikerralla.

Kevään odotusta kaikille!!

T. AP ja Marjo