Rampin kesä

Viimeksi muokattu: 
12.6.2020 10.46

Rampin kesä

Lämpimät kesäkuun terveiset

Lupiini.jpg
Kesäkukka, by ari-pekka.jokisaari

Sanotaan, että kesä parantaa. Kesä ja loma hellivät paitsi mieltä myös terveyttä ja samalla D-vitamiinivarastot täyttyvät. Kauan odotetut kesäilmat ovat siis saapuneet. Lehtipuut ovat kauneimmillaan ja vihreät värit loistavat. Kukkameret ovat vallanneet tienvierustat ja ihmiset ovat alkaneet liikkumaan rajoitusten höllentyessä.

Pajakoulu päättäjäiset.jpg

Rampissa on alkanut myös kesäaika. Pajakoulussa alkoi kesäloma. Meillä käyneet nuoret saivat kaikki päättötodistuksen yläkoulusta ja pääsivät myös jatko-opintoihin. Ai että tuntuu hyvältä !!

Paintball.jpg
Paintball, by ari-pekka.jokisaari

Kesäksi olemme suunnitelleet kaikkea mukavaa ja mielenkiintoista. Kohokohtia tulevat olemaan varmasti keskiviikot. Silloin kokeilemme tai vierailemme lähinnä maksullisissa toiminnoissa ja tapahtumissa. Keskiviikon ohjelmassa tulevat olemaan muun muassa karting, paintball, golf, mekaanisessa museossa vierailu, suppailu ja kajakki kokeilu, jousiammunta ja ratsastusta. 

KaupunkiJopot.jpg
KaupunkiJopot, by ari-pekka.jokisaari

Olemme varanneet maanantait ja perjantait lähinnä yksilötapaamisiin ja palavereihin. Perjantaisin tarjoamme nuorille pullakahvit viikonlopun kunniaksi joko Ohjaamolla tai kelien suosiessa ulkona, termospullo kannossa. Tiistaisin pyöräilemme pitkin poikin Varkautta tutustuen eri paikkoihin. Vapaa-ajan ryhmä kokoontuu tutusti torstaisin erilaisten harrastuksien parissa, kuten frisbeegolffin, kävelyn ja erilaisten ulkopelien muodossa.

Joutenlahti.jpg
Frisbeegolf, by ari-pekka.jokisaari

Nuorten talolla on kattoremontti parhaillaan menossa. Sisäänkäynti on samassa paikassa, vaikkakin metallitelineiden ympäröimänä.

 

Rampin toiminta jatkuu koko kesän. Marjo on aluksi poissa 4 viikkoa 15.6 alkaen ja minä 13.7 alkaen. Mukavaa ja lämmintä kesää kaikille!!

 

Kesäisin terveisin  AP ja Marjo