Syksyinen tervehdys Ramppilaisilta

Last modified: 
27.9.2019 09.46

Syksyinen tervehdys Ramppilaisilta

Nyt meidän ryhmät ovat lähteneet käyntiin. Hyvää päivää- ryhmä on saanut hyvän vastaanoton. Ryhmä toimii ns. suljettuna ryhmänä eli ryhmän kokoonpano pysyy samana (6-8 nuorta). Me kokoonnutaan yhden kerran viikossa. Ryhmän kesto on n. 6 viikkoa, jonka jälkeen aloitetaan uusi ryhmä. Ryhmässä edetään erilaisin teemoin kuten, tullaan tutuiksi, millainen on hyvä päivä, ilo liikkua jne.  Ryhmässä valmistetaan myös jotain syötävää yhdessä.

Ramppiblogi3.jpg
Ramppiblogi3, by marjo.rosvall
ramppiblogi3.1.jpg
Ramppiblogi3.1, by marjo.rosvall

Liikunta-/vapaa-ajan avoinryhmä on kerran viikossa kokoontuva toiminnallinen ryhmä. Ensimmäisessä palaverissa mietittiin erilaisia harrastustoiminnan muotoja mitä voitaisiin kokeilla täällä Varkauden alueella. Ehdotuksia tuli lautapeleistä aina poniratsastukseen. Me kokoonnutaan kerran viikossa. Ryhmä on tarkoitettu sinulle 16-29 vuotias, jos koet olevasi yksinäinen, kaipaat jotain tekemistä arkeen, etkä oikein saa itseäsi liikkeelle.

Ramppiblogi3.2.jpg
Ramppiblogo3.2, by marjo.rosvall

Muistakaapa, että ammattikoululla järjestetään Hyvinvointi virtaa- tapahtuma 2.10.2019. Tule käymään ja juttelemaan myös meidän kanssa, me olemme siellä OHO!-hankkeen Elinan ja Jennin kanssa.

 

T. Marjo ja AP