Talvisen tuntuiset terveiset täältä Rampin maailmasta!

Viimeksi muokattu: 
29.11.2019 14.38

Talvisen tuntuiset terveiset täältä Rampin maailmasta!

Tällä hetkellä lumi on maassa ja innokkaimmat ovat kaivaneet jo talvivälineitä varastoistaan. Toivotaan, että kohta päästään nauttimaan talvisesta luonnosta auringonpaisteen kera.

Rampin pajakoulu- kokeilu on lähtenyt hyvin käyntiin. Nuoria opiskelijoita on tällä hetkellä jo yksi ryhmä täynnä. Nuoria on niin Waltterin koululta (9-luokkalaisia) kuin Sakkyltä. Meillä on erityisopettaja opettamassa nuoria ja me, Rampin työntekijät, ollaan myös paikalla tukea ja ohjausta antamassa. Täällä nuorilla on mahdollisuus opiskella rästiin jääneitä tehtäviä, tehdä kokeita yms. pienemmässä ryhmässä. Meillä on ryhmässä hyvä tekemisen meininki ja iloinen mieli. Välillä saattaa olla huonokin päivä, eikä se haittaa, silloin voidaan vaikka jutella.

blogi6pajakoulunaamiainen.jpg
Ramppi paja-koulu, by marjo.rosvall

 

Pajakoulu on torstaisin ja perjantaisin klo.10- 12.00, Ohjaamolla. Ryhmään mahtuu 6-7 nuorta, riippuen avun tarpeen määrästä. Ryhmiä lisätään sen mukaan, kun tarvetta on. Pajakouluun saatiin, vähän aikaa sitten, kolme kannettavaa tietokonetta. Ne tulivatkin suureen tarpeeseen, sillä tehtävät ovat usein nettimaailman syövereissä. Bonuksena meillä on pientä aamupalaa tarjolla mukaville nuorille.

blogi6tuetokone.jpg
blogi6.1, by marjo.rosvall

Tänä sunnuntaina on ensimmäinen adventti, joten mukavaa joulun odotusta kaikille.

 

T:Marjo ja A-P