Tervehdys sinä 16-29-vuotias varkautelainen nuori!!!

Last modified: 
17.9.2019 12.09

Tervehdys sinä 16-29-vuotias varkautelainen nuori!!!

Nyt on alkanut kaupungissa Nonstop- niminen hanke, josta käytämme työnimeä Ramppi. Meitä on kaksi työntekijää, Marjo ja AP. Olemme molemmat Varkautelaisia ja ei enää niin nuoria, mutta nuorekkaita kuitenkin J .  Meidän tarkoituksena on löytää Varkaudesta ne noin 16-29 vuotiaat, ketkä tarvitsevat rinnalla kulkijaa, auttavaa kättä, tsempparia ja ihmistä joka kuuntelee.

Kun mikään ei huvita tai mikään ei onnistu!! Tai huvittais, mutta ei ole ketään kenen kanssa olis ja tekis…

Joskus saattaa elämä vain potkia päähän, eikä oikein itse tunnu löytävän ratkaisua mihin päin lähtisi asioita hoitamaan. Silloin me voitaisiin yhdessä miettiä miten ne saataisiin ratkaistua. Eli sinä nuori, ole rohkeasti meihin yhteydessä tai sinä nuoren ystävä, joka olet ystävästäsi huolissasi tai sinä nuoren vanhempi.

Kiinnostaako opiskelu tai tökkiikö opiskelu?

Olet miettinyt kouluun lähtemistä, mutta viimeisestä koulun käynnistä on aikaa ja et ehkä ole ihan varma miten pärjäät siellä, osaatko toimia oikein, onko kaikki tarvittavat asiat hoidettu. Tai jos olet jo koulussa ja jostain syystä motivaatio häviää, älä lopeta, ennen kuin olet miettinyt muita ratkaisuja ja siinäkin olemme sinun apuna. Me tuetaan sinua esim., jos koulunkäynti ei maistu, et jaksa nousta kouluun, opiskelu on vaikeaa, sinua kiusataan eli asioita, mitkä vaikeuttavat elämääsi etkä itse löydä tilanteeseen ulospääsyä, yhdessä asiat selviävät. 

Rampissa aloitellaan myös syyskuussa ryhmätoimintaa, ensimmäinen liikuntaryhmä alkaa 12.9.2019, johon olet tervetullut. Tästä ryhmästä enemmän infoa lähemmin, ole kuulolla J .

 

Näkyillään!!

T: AP ja Marjo