TERVEHDYS TÄÄLTÄ NUORTEN TALOLTA!!

Last modified: 
19.9.2019 09.03

TERVEHDYS TÄÄLTÄ NUORTEN TALOLTA!!

Me RAMPPILAISET olemme muuttaneet Nuorten Talolle, ollaan täällä Ohjaamon tiloissa. Ohjaamon tilat löytyvät Nuorten Talon päädystä, Osmajoentien ja Järvelänkadun risteyksen kohdalta J.

Täältä löydätte meidät arkipäivisin 8-16.00 välillä. Toki liikumme välillä pitkin Varkautta, että jos ei justiinsa olla paikalla, niin ota yhteyttä soittamalla/tekstaamalla, niin sovitaan treffit.

NUORTEN TALON AVAJAISET

Tiesittekö muutes, että Nuorten Talolla on avajaiset 20.9.2019 klo 14- 22.00. Me RAMPPILAISET olemme tavattavissa Ohjaamossa klo 19 asti, muiden Ohjaamolaisten kanssa. Ohjaamolla ja meillä on yhteinen Some-kisa, jossa arvotaan lahjakortti osallistujien kesken. Avajaispäivään olemme varautuneet karkkien, juotavan ja keksien voimalla. Talolla tapahtuu muutakin kivaa, Soisalon opistolla on erilaisia työpajoja ja Nuortentalon puolella on musiikkia ja jotain pientä naposteltavaa. Viralliset avajaiset alkavat klo 18.00.

Nuorten talon avajaiset.

RAMPIN RYHMÄT

Meidän ryhmät ovat pyörähtäneet käyntiin ja tällä viikolla lähdemmekin Liikunta- ja Vapaa-ajan-ryhmässä Pokemon- jahtiin koirien kanssa. Toivotaan auringon paistetta ja paljon kiinni otettavia. Ryhmistä ja Paja-koulusta kerrommekin sitten seuraavassa blogikirjoituksessa enemmän.

Nuorten talon avajaisten some-kilpailu.

 

T:A-P ja Marjo