Voihan Korona!!

Viimeksi muokattu: 
14.4.2020 13.03

Voihan Korona!!

Rampin ryhmät ovat olleet tauolla, joten on jo ikävä yhdessä touhuamista. Olemme pitäneet Rampin nuoriin yhteyttä WhatsApp:n kautta ja soitelleet kuulumisia. Eihän se kuitenkaan ole sama-asia. Muutaman kerran olemme pienellä porukalla käyneet ulkoilemassa. Moni on toivonut ”yhteislähtöjä”, mutta ymmärtävät hyvin, ettei se tällä hetkellä ole mahdollista. Mutta tämä me viedään kunnialla läpi ja toivottavasti jo kesällä päästään tapaamaan yhdessä, ryhmänä.

blogikuva11,1.jpg
Kaupunki nuoren silmin, by marjo.rosvall

Toukokuussa laitamme nuorille Rampin toiminnasta kyselyn, jossa myös nuoret pääsevät ideoimaan tulevia ryhmiä. Kesälle olemme suunnitelleet ryhmien toiminnan mahdollisimman paljon ulos, joten aurinkoista ja lämmintä ilmaa toivomme =).

Paja-koulu on toiminut poikkeusoloista huolimatta. Meillä Ohjaamossa on huoneita, joissa voi opiskella välimatka huomioon ottaen. On tärkeää, että opinnot eivät keskeydy ja pystymme antamaan tarvittavan tuen. Paja-koulu on toiminut torstaisin ja perjantaisin.

blogikuva11,7.jpg
Etäkoulutehtäviä, by marjo.rosvall

Nuoret ovat tehneet kotonaan erilaisia asioita. Kysyinkin Rampin nuorilta mitä heille kuuluu ja pyysin lähettämään niistä valokuvia. Tässäpä muutamia kuvia viime päiviltä

blogikuva11,2.jpg
Päivällinen, by marjo.rosvall
blogikuva11,3.jpg
Pelejä ajankuluksi, by marjo.rosvall
blogikuva11,4.jpg
Fresbeestä jälki, by marjo.rosvall

 

blogikuva11,5.jpg
Kenen jäljet?, by marjo.rosvall
blogikuva11,6.jpg
Pokemon, by marjo.rosvall

Me yritämme saada tällä hetkellä Discord- sovellusta haltuun, joten siitä aiheesta luultavasti ensi kerralla lisää.

T: A-P ja Marjo