Vuoden viimeinen blogi!!

Viimeksi muokattu: 
20.12.2019 11.28

Vuoden viimeinen blogi!!

Monet alkavat jo neljättä kynttiläänsä sytyttelemään, tonttujen jalanjälkiä on nähty talon ympärillä, valoja on viritelty ja kuusikin ehkä odottaa koristelijaansa.

 

rRamppiblogi7kuusi_päivitetty.jpg
ramppiblogi7, by marjo.rosvall

Aika on mennyt nopeasti. Ensimmäinen asiakas tuli meille 22.8.2019 ja tähän päivään mennessä meillä on ollut kontakti jo 33 nuoreen. Yhtenä tarkoituksenahan meillä oli kehittää, kokeilla ja testata erilaisia ryhmätoimintoja. Meillä pyörii pienryhmätoimintana Hyvää Päivää-ryhmä sekä tammikuussa alkava Tutustu Työhön-ryhmä. Avoimina ryhminä pyörii Vapaa-ajan, Liikunta- sekä Ramppi-kokkaa ryhmä. Paljon tavataan nuoria myös kahdestaan, käydään heidän kotona, kahvilassa tai mikä paikka nyt nuorelle sopiikin sillä hetkellä.

ramppiblogi7biljardi.jpg
Ramppiblogi7, by marjo.rosvall

Suurta tarvetta on ollut meidän Pajakoululla. Nuoria on tullut meille niin peruskoulusta kuin toisen asteen opinnoista. Olemme erityisopettajan pikkuapulaisina saaneet itsekin palautella mieliin muutama vuosikymmen sitten opittuja asioita, erittäin mielenkiintoista! Tammikuussa lisäämmekin opetustunteja neljästä tunnista kahdeksaan tuntiin, kahdessa eri ryhmässä.

rampinblogi7mikki.jpg
Ramppiblogi7, by marjo.rosvall
Rampinblogi7nuokkari_päivitetty.jpg
Ramppiblogi7, by marjo.rosvall

Kiitokset kaikille yhteistyötahoille, teidän kanssa on ilo työskennellä. Yhteiseen päämäärään pääsemiseen tarvitaan meitä kaikkia!!

Hauskaa ja rauhallista Joulun aikaa teille kaikille.

 

ELÄMÄ on kuin portaikko, jossa noustaan askeleelta toiselle kohti omia haaveita ja tavoitteita.

Toisinaan voi kuitenkin käydä niin, että portaat ovat liian korkeita, tai ne murenevat askeleen alla ja omat voimat ei riitä kiipeämiseen,

Silloin etenemistä helpottamaan tarvitaan jotain muuta, tarvitaan Ramppi.

Ramppi loiventaa portaat luiskaksi ja antaa jokaiselle mahdollisuudet jatkaa matkaa kohti omaa parempaa tulevaisuutta. Joku voi jopa hieman helpottaa matkaa tukemalla takaapäin. Rampilta voi ottaa vauhtia toisesta päästä niin, että toisesta päästää pääsee ylös.

KENENKÄÄN EI TARVITSE JÄÄDÄ JÄLKEEN

 

T:Marjo ja A-P