Talvi taittuu.

Viimeksi muokattu: 
22.3.2021 15.53

Talvi taittuu.

Heippatirallaa

Talven pakkaset alkavat olla nyt takana päin. Olipahan kunnon meininki lumen ja pakkasen suhteen. Tuntui, että aina sataa lunta, on kova pakkanen tai tuulee. Näyttää nyt helpottavan sen suhteen.

Kuvat 4 tammikuu-maaliskuu blogi 2021 (2).jpg

Ramppi on jatkanut toimintaansa tutulla tyylillään, turvallisena, helppona, luotettavana ja ymmärtävänä toimintana nuorille. Kevät mennään normaalilla temmolla, toukokuun loppuun asti, jonka jälkeen Rampin toiminta päättyy.

Kuvat 6 tammikuu-maaliskuu blogi 2021 (2).jpg

 

Kuvat 9 tammikuu-maaliskuu blogi 2021 (2).jpg

 

Ryhmissä on ollut mukavasti nuoria mukana. Kokkiryhmä on saavuttanut hyvän suosion. Nuoret ovat hienosti oppineet omatoimisiksi ruuanlaittajiksi. Kädentaito -ryhmässä on tehty savesta erilaisia kuppeja ja laatikoita. Tällä hetkellä grafiittitöitä. Suunnitteluun pääsevät nuoret mukaan. HetkiYhdessä- ryhmä on keskustelun ja toiminnan kautta toimiva rento pienryhmä. Keskustellaan vaihtelevista aiheesta, kuten unesta, ihmissuhteista, vuorokausirytmistä yms.

Kuvat tammikuu-maaliskuu blogi 2021_LI.jpg

 

Kuvat 7 tammikuu-maaliskuu blogi 2021 (2).jpg

Pajakoulu on ajanut asiaansa. Nuoria opiskelijoita on riittänyt hyvin. Erityisopettajan apuna toiminen on ollut hauskaa ja opettavaista. Opiskelijoita on tullut niin yläkoulusta kuin Sakkyltäkin.

Jatketaan matkaa kohti kevättä ja pidetään toiminnat kuumina vielä hetken aikaan. Nautitaan kevään tulosta ja ollaan kuulolla..

T. AP ja Marjo