HENKIREIKÄ - omatoimikahvila: Iloa ja sisältöä arkeen, uusia ystäviä ja päiväkahviseuraa

HUOMIO! Kirjastot avataan rajoitetusti 1.6. niin, että turvallisuus huomioidaan kaikessa toiminnassa. Asiakkaita ei voida päästää valvomattomiin tiloihin ja turvavälien sekä asiakkeiden että henkilökunnan välillä on oltava 1-2 metriä. Koska Henkireikäkahvilan toiminnassa pelaaminen on pääosassa, ei kahvilaa voida vielä avata. Tapahtumia siirretään mahdollisuuksien mukaan myöhempiin ajankohtiin. Pahoittelemme tilannetta. 
 

Tervetuloa kahvilaan!

ALUSTAVASTI SOVITTUA OHJELMAA, jonka lisäksi on aina pelaamista tai muuta puuhaa käsille ja aivoille

PERUTTU 26.3. klo 12-15 Karaoketanssit, karaoke-emäntänä Marika Walldén. Ohessa voi pelata ja seurustella, karaoken äänenvoimakkuudessa otetaan keskustelijat huomioon.

PERUTTU 2.4. noin klo 12 alkaen Suomen murremestari Lauri Andersin hauskuuttaa kahvilan asiakkaita.

 

ESITÄ TOIVEITA OHJELMASTA, NIIN YRITÄMME JÄRJESTÄÄ.

 

Ohjelmasisältö voi lisääntyä/muuttua nopeammin kuin tietoa ennätetään päivittää, mutta pääasiahan kahvilassa on aina seurustelu!

 


Kahvilan toiminta-ajatus

Pääkirjaston kokoussali on varattu itsepalveluperiaatteella tapahtuvalle kahvilatoiminnalle joka torstai klo 11-15. Jos asiakkaita ei ole enää klo 14.30, kahvila suljetaan aikaisemmin. Osallistuminen on maksutonta, ja kahvitus tapahtuu omakustannushintaan.

Kahvilassa on usein jotain ohjelmaa, mutta mihinkään ei tarvitse osallistua, jos haluaa mieluummin vain istua ja rupatella tai puuhata muuta.

Toiminta on poliittisesti, aatteellisesti, uskonnollisesti ja kansallisesti sitoutumatonta.

Kysy lisää kirjasto@varkaus.fi tai puhelin 0447436208