Yksityiset palvelut ja vapaaehtoisapu

Tarjoomo

Varkauden kaupunki on tehnyt sopimuksen Tarjoomo-osuuskunnan kanssa ikäihmisten kotona asumista ja hyvinvointia tukevien palveluiden kokoamisesta sähköiseen palveluhakuun. Tarjoomo markkinoi palveluhakua ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Kaupungin palveluohjaajat käyttävät jatkossa palveluhakua työssään etsiessään ikäihmisille itse maksettavia palveluita. Tarvittaessa apua palvelujen hakemiseen saa palveluohjaajilta.

Yrittäjälista jää Tarjoomon tulemisen myötä pois käytöstä vuonna 2022. Yrittäjälistaan emme tee enää muutoksia. Yrittäjän tulee itse olla yhteydessä Tarjoomoon saadakseen tietonsa palveluhakuun. Lisätietoja Tarjoomosta saa heidän nettisivuilta https://tarjoomo.fi/

 

Yrittäjälista

Tälle yrittäjälistalle on kerätty sellaisten yksityisten toimijoiden yhteystietoja, joiden palveluiden uskomme helpottavan kotona pärjäämistä ja auttavan niitä ihmisiä, joille liikkuminen kodin ulkopuolelle on haastavaa. 
Yrittäjät itse ovat vastuussa muutosten ilmoittamisesta Asiakasohjaukseen.

Yrittäjälista 27.08.2021

 

Vapaaehtoisapu

Varkauden seurakunnalla on lähimmäispalvelua ja ulkoiluystävä toimintaa. Jos olet yksinäinen ja kaipaat säännöllistä juttuseuraa tai ulkoiluystävää, ole rohkeasti yhteydessä seurakuntaan. Seurakunnan lähimmäispalvelutoiminta on maksutonta.