Synnytysosaston tutustumiskäynnit

Odottavat vanhemmat pääsevät tutustumaan Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) synnytystiloihin ennen synnytystä. Tutustumiskäynti on suunniteltu pääasiassa ensisynnyttäjille, mutta halutessaan myös uudelleen synnyttäjät ovat tervetulleita. Tutustumiskäynnistä voi olla apua myös synnytyspelkoa tunteville odottajille.

Vierailulla vanhemmat pääsevät käymään synnytystiloissa, tapaavat henkilökuntaa ja saavat tietoa synnytyksen hoidosta sairaalassa. Yhdelle vierailulle voi osallistua enintään kahdeksan odottavaa äitiä tukihenkilön kanssa. Käyntiä suositellaan noin 32. raskausviikon jälkeen. 

Tutustumiskäynnin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse KYSin Naisten Akuuttikeskukseen kello 8-20, p. 017 172 364.

Odottavat vanhemmat saavat jatkossakin tietoa KYSissä synnyttämisestä myös sairaalan verkkosivuilta synnytysvalmennusvideoilta.

Tutustumiskäynnit ovat  tiistaisin klo 17.00. Kokoontuminen Kaarisairaalan Naisten Akuuttikeskukseen H-ovi 2 krs. (synnyttäjät)