Hammashoidon ajanvaraus

Yhteydenotot hammashoitolaan tapahtuvat seuraavasti:

  1. Asiointi sähköisesti Klinik-asiointipalvelun kautta (myös ajan peruutus), 24h/vrk. Sähköinen Klinik -asiointi on viestipalvelu, johon voit kuvailla palvelutarpeesi. Otamme yhteyttä saman päivän aikana.
  2. Varaamalla ajan Kansalaisen terveyspalvelun kautta (myös ajan peruutus), 24h/vrk. Mikäli kyseessä on hampaan lohkeama, ajanvaraus suuhygienistille tai lasten/nuorten määräaikaistarkastus, johon on tullut kehotekirje kotiin, voit varata ajan Kansalaisen terveyspalvelun kautta. HUOM! Lohkeama aikoja on rajoitetusti ja aikatilanne muuttuu päivittäin.
  3. Soittamalla ajanvaraukseen klo 8.00-16.00. Ajanvarauksessamme on takaisinsoittopalvelu. Mikäli emme vastaa, siirtyy puhelunne palveluumme ja otamme yhteyttä saman päivän aikana.

Huom! Uusi asiakas tulosta ja täytä alla oleva esitietolomake ja tuo vastaanotolle.


Ajan peruutus

Hammaslääkärin, suuhygienistin tai hammashoitajan ajan voi peruuttaa 24 h/vrk jättämällä vastaajapalveluun viestin puh. 017 579 6500.

Ajan voi perua myös sähköisesti Klinik -asiointipalvelun kautta.

Yli 18-vuotiaille ei lähetetä uutta aikaa, vaan aika on varattava itse. Aika tulee perua viimeistään edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä. Perimme 15 vuotta täyttäneiltä 50,80 € peruuttamattomasta poisjäännistä.
Tekstiviestillä ei voi peruuttaa aikaa!

 

Viikonloppupäivystys

Viikonloppuisin ja arkipyhinä särkypäivystys on Kuopiossa, jonne soittoaika klo 8.00 - 9.00, puh. 017 174 020.

Arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä soittoajan päätyttyä yhteys Kys:in päivystykseen, puh.116 117