Sähköinen ajanvaraus hoitajan vastanotolle kiireettömässä asiassa

Ajanvaraus Kansalaisen terveyspalvelun kautta on pois käytöstä toistaiseksi. Ajan voi varata terveyskeskuksen ajanvarauksen kautta soittamalla tai klinik-asiointipalvelun kautta.

Voit varata sähköisesti kiireettömän ajan terveysaseman hoitajanvastaanotolle Kansalaisen terveyspalvelun kautta. Ajan voit varata ompeleiden ja hakasten poistoon, haavanhoitoon, ihomuutosten näyttöön, PEF-puhallusohjaukseen tai alle 10-vuotiaan hoidetun korvatulehduksen kontrolliin.

Terveystiedot kansiossa nähdä potilastietojärjestelmään kirjatut pysyvät diagnoosit, pysyvät lääkitykset, laboratoriotulokset sekä mahdolliset hoito-ohjeet. Hoitosuunnitelmaan on kirjattu tärkeimmät hoidon tavoitteet, omahoitoa, lääkityksiä sekä seurantatutkimuksia koskevat asiat. Rokotustiedoissa näytetään Varkauden potilastietojärjestelmään kirjatut rokotukset vuodesta 2006 alkaen. Jos käytössäsi on Marevan – lääkitys, näet sen tiedot tässä kansiossa.

Viestit kansiossa lähettää lyhyitä kysymyksiä terveyskeskuksen hoitavalle tiimille tai hoitajalle ja lukea heidän lähettämänsä vastaukset. Vastaus pyritään antamaan kolmen työpäivän kuluessa. Myös terveysaseman lääkäri tai hoitaja voi lähettää asiakkaalle yksisuuntaisen, tiedotetyyppisen hoitoa koskevan viestin. Kaikki lähetetyt ja vastatut viestit tallentuvat pysyvästi terveyskeskuksen potilastietojärjestelmään. Viestiliikenne tapahtuu salattuna siten, että ulkopuoliset eivät pääse viestejä lukemaan.

Omat tiedot kansiossa tarkistaa ja tarvittaessa muuttaa puhelinnumerosi. Muutos tallentuu terveyskeskuksen potilastietojärjestelmään.

Kansalaisen terveyspalveluun pääset kirjautumaan täältä.