Hyvinvointia jokaiseen päivään

Varkauden kaupunki järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa hyvinvointipäivän lauantaina 28.4.2018.


Päivän aikana asukkaat, kesäasukkaat ja kaikki kiinnostuneet pääsevät tutustumaan Varkauden kaupungin eri toimijoiden hyvinvointia edistäviin palveluihin Warkaus-salissa ja muualla Päiviönsaarella.

Warkaus-salin esittelypisteisiin toivotaan mukaan myös järjestöjä ja asian omakseen kokevia yrityksiä. Päiviönsaaren torille järjestetään kirpputori, Keskuskonttorin tuntumaan kutsutaan käsityöläiset ja Kaks Ruusua ravintolan ympäristöön elintarvikkeiden pientuottajat myyntipisteineen.
Katso paikkavarauksen ohjeet tästä

Vapun avauksena toteutettavassa päivässä on tarjolla myös monenlaista tekemistä kaikenikäisille: teatteria, asiakeskustelua, hyvinvointireseptin täyttöä, leikkiä ja kilpailuja ja viihdettä.

Tapahtumapäivän ohjelman ja näytteilleasettajat (tilanne 13.4.) löydät: Warkaus 365 hyvinvointipäivän ohjelma

Päivä on avaus Varkauden kaupungin alulle laittamalle operaatiolle, jossa tuetaan kaupunkilaisten hyvinvointia monin toimin ja joka päivä. Kehitämme palvelujamme muun muassa tiedottamisen, sisällöntuotannon, palveluohjauksen ja seurannan merkeissä.


Mukaan hyvinvoinnin vahvistamiseen toivotaan myös päättäjiä.
Varkauden kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Suhonen on haastanut kaikki päättäjät talkoisiin järjestämään kuntalaiskohtaamisia mieluisissa merkeissä. Suhonen pyytää kuntalaisia punttitreeneihin, tulossa on myös muun muassa yhteisiä kuoroharjoituksia ja höntsäsalibandyä. Päättäjähaasteeseen voivat osallistua myös seurakuntien päättäjät!


Lisätietoja:
viestinta@varkaus.fi