Iloa toimeliaisuudesta vanhustenviikolla

Valtakunnallista Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 7.-14.10.2018 teemalla Iloa toimeliaisuudesta.

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia. Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko.

Teemaa juhlistetaan koko vuoden ja Vanhustyön keskusliitto kannustaa yhteisöjä ja organisaatioita järjestämään toimintaa ikääntyneille ihmisille erityisesti Vanhustenviikolla. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on Vanhustenviikon suojelija.

Varkaudessa on vanhustenviikolla erilaisia tapahtumia ikäihmisille ja heidän läheisilleen. Ohjelmaa on tehostetun palveluasumisen keskuksissa Kangaslammilla, Käpykankaalla ja Hongiston ja Vattuvuoren palveluasumisessa ja kuntoutusosastolla. Myös muut yksiköt järjestävät omaa ohjelmaa viikon aikana. Kirjastolla on entiseen tapaan Senior Surf-tapahtuma. Viikon tapahtumat aloittaa juhlajumalanpalvelus pääkirkossa sunnuntaina 7.10. klo 10 jonka jälkeen on kirkkokahvit. Viikko päättyy sunnuntain 14.10. yhteislaulutilaisuuteen Warkaus-Salissa klo 13-15.

Vanhustenviikon ohjelma

Vanhustenviikon ohjelmaa Joroisissa

Lisätiedot palveluasumisen ohjelmista:

palveluasumisen esimies
puh. 040 580 5202