Koe Varkaus - se yllättää aina!

Talvinen Varkaus tarjoaa monenlaista tekemistä niin aktiiviselle liikkujalle, perheen kanssa touhuavalle kuin kulttuurin ystävällekin. 

Luistelemaan, hiihtämään, pulkkailemaan, laskettelemaan, avantoon – Varkaudesta löytyy talvista tekemistä moneen makuun! Katso kaikki talviaktiviteetit täältä! Suuntaa hiihtolenkille myös lemmikin kanssa! Kämärin koiraladulle kaikki nelijalkaiset ystävät ovat tervetulleita.

Talvipäivänseisaus 21.12.2021 koko perheen tapahtuma, joka tuo valoa pimeän keskelle ja kutsuu hiljentymään joulukiireiden lomassa Taipaleen kanava-alueella. Vekara-Varkaus 7.-13.3.2022 tarjoaa hiihtolomaviikolla 10 hauskaa tekemistä lapsille ja perheille.

Varkauden Museoiden Metsäkansa näyttelyssä pääset tutustumaan valokuvien kautta kuinka metsätyöt ovat aikoinaan luoneet pohjan koko Varkauden teolliselle kehitykselle. Tattoo museo tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen tatuoinnin historiaan – suosittelemme ehdottomasti William Robinsonin lennokasta opastettua kierrosta (englanniksi)! Varkauden Teatterissa pääset nauttimaan niin musiikista kuin draamastakin. Katso ohjelmisto täältä! Kannattaa tutustua myös majoituspaketteihin!

Tervetuloa talviseen Varkauteen!