Liikunta-avustukset

 

LIIKUNTAPALVELUJEN AVUSTUKSET 2020

Vuoden 2020 liikuntapalvelujen avustukset liikunta- ja vapaa-aikalautakunta päätti kokouksessa 29.1.2020 § 4

Liikuntapalvelujen vapaasti jaettaviin avustuksiin on vuonna 2020 varattu 55 000 euroa.

              Avustusmuodoittain summa jakaantuu:

               - urheiluseurojen toiminta-avustus            45 000 €
               - erityisryhmät                                                6 500 €
               - stipendit                                                        3 500 €

 

 

 

Erityisryhmien toiminta-avustushakemukset haetaan paperilla 1.10.-31.10.2020. Lomakkeita saa Uimahalli Ilopisaran kahviosta, liikuntapalveluiden toimistosta tai Varkauden kaupungin verkkosivuilta. Hakemukset palautetaan Uimahalli Ilopisaran kahvioon, liikuntapalveluiden toimistoon tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen kirsi.vanttinen@varkaus.fi

 

Stipendianomukset varkautelaisille urheilijoille ja joukkueille ovat haettavissa 1.10.-31.10.2020 välisenä aikana Timmissä.
Timmiin kirjautumislinkin löydät sivun oikeasta sivupalkista.

 

HUOM!

Kun haet avustusta järjestölle tai yhdistykselle, tarkista onko sinun edustamasi organisaatio jo asiakasrekisterissä. (Katso yksityiskohtainen ohje alla linkistä "TIMMI rekisteröityminen") Jos yhdistyksesi ja oma nimesi on jo rekisterissä, laajenna käyttöoikeudet ja voit jättää hakemuksen yhdistyksen nimissä.

Mikäli kirjaudut Timmi-järjestelmään ensimmäisen kerran, tulee sinun jättää pyyntö käyttöoikeuksien laajentamisesta. Huom! Avustushakemuksen voit jättää vasta sen jälkeen kun Varkauden kaupungin Timmi-järjestelmän pääkäyttäjä on hyväksynyt sinun käyttöoikeuksien laajentamisen (1-2 työpäivää). Näin varmistetaan, että sinulla on oikeus jättää hakemus seuran nimissä.

VAIN AVUSTUKSET EI TILAVARAUKSIA!
(Tilavarausten sähköisen haun ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)