Lainan päivän Lukuhaasteen voittaja palkittiin

Lainan päivänä 8.2.2019 käynnistyi Varkauden kirjastolla leikkimielinen lukuhaaste. 
 
Haasteeseen osallistui reilut 100 asiakasta ja lomakkeita palautettiin monia eri reittejä pitkin kirjastoon läpi vuoden.
 
Lomakkeessa pyydettiin yhteystietona kirjastokortin numero ja palautusaikaa oli 31.1.2020 asti. Helmikuun ensimmäisenä päivänä osallistujien arpaliput laitettiin kulhoon, ja kirjastossa asioimassa ollut Hannu Andersin nosti kulhosta voittajalipukkeen.

Voittajaksi valikoitui Leo Sairanen.

Onnea voittajalle ja kiitos kaikille haasteeseen osallistuneille!
 

VUODEN 2020 LUKUHAASTE julkaistiin samalla, kun edellisen vuoden haasteen voittaja palkittiin.

Uuden lukuhaasteen tarkoituksena on innostaa, hauskuuttaa, viihdyttää ja nähdä kirja kaverina. Tässä lukuhaasteessa on 50 kohtaa, joista tarvitsee vastata vain kahteenkymmeneen. Kirjaa ei tarvitse lukea kokonaan ja sama kirja voi olla vastaus useampaan kohtaan. Lainaa kirja, mieti mihin kohtiin sen sisältö mielestäsi vastaa ja kirjaa vastaus lomakkeelle.

Haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan taas kirjapalkintoja Lainan päivänä 8.2.2021.

Lue ja Nauti! Ja muista: kirjan ystävän ei koskaan tarvitse mennä vuoteeseen yksin :)

Varkauden kaupungin sivistysjohtaja Timo Tuunainen ja kirjaston henkilökunta haastavat kaikki nykyiset ja tulevat kirjaston käyttäjät, kuntapäättäjät sekä virkamiesjohdon lukuhaasteeseen! Katso videolta, mikä on saatellut Timon lukuharrastuksen pariin sekä hänen lempikirjansa.