Mitä kuuluu?

Keneltä olet tänään kysynyt

mitä kuuluu?

Mitä kuuluu –haastekampanja muistuttaa varkautelaisia kysymään kuulumisia toisiltaan. Varkauden kaupungin teema vuodelle 2021 on Kohtaaminen. Korona-pandemian aikana toisen ihmisen kohtaaminen ja toisistamme välittäminen on tullut entistäkin tärkeämmäksi, sillä tiedetään, että poikkeusolot ja rajoitukset ovat lisänneet yksinäisyyttä ja pahoinvointia. Varkauden kaupunki aloittaa Mitä kuuluu –kampanjan, jolla muistutetaan kuulumisten kysymisen tärkeydestä. Saamme lukea tällä sivulla joka viikko varkautelaisten kuulumisia haasteketjun muodossa.

 

Osallistu somessa!

Jos haasteketju ei osu omalle kohdallesi, voit osallistua haasteeseen myös omilla sosiaalisen median kanavillasi käyttämällä hashtageja

#mitäkuuluu #välitetään #yhdessä #osallistuoikeesti #varkaudessa

ja tägätä mukaan kavereita.

 

miia.jpg

 

Miia Haaja aloittaa Mitä kuuluu -kampanjan

Arki kuluu hyvin rutiininomaisesti rakentaen ja kotona perusasioiden äärellä pyörien. Kevään myötä valo ja lämpö lisääntyy mikä tuo toivoa taas hieman kivemmista ajoista, vapaa-ajan ulkoilu lisääntyy ja palapelien ja käsitöiden parista siirrytään luontoon. Pääsiäisen aika tietää lepoa!

Kampanjan idea on mainio, sillä haastava vuosi on erottanut ihmisiä toisistaan eikä kuulumisia välttämättä tule kyseltyä.

Aurinkoista kevättä ja positiivista mieltä!

 

 

 

marko etelärinne kuva.jpg

Marko Etelärinne

Mitäkö kuuluu? No ei koronaa kurjempaa. Tätä nykyä harvinainen neljän näytöksen viikonloppu edessä ja ensimmäiseen tässä yleisöä odotellaan. Kurjaa sinänsä kun maksimi katsojamäärä on rajattu 17 henkilöön mutta minkäs teet.

Kaipa tämä tästä joskus vielä kirkastuu ja onneksi ollaan menossa kohti kesää. Pääsee toivottavasti nauttimaan lämmöstä ja auringosta hämärässä kopissa istumisen vastapainoksi.

Tsemiä meille kaikille.