Kerro muistosi ja tarinasi Klubista

Kerro muistosi ja tarinasi Klubista

Viimeksi muokattu: 
1.3.2021 17.39
Muistellaan yhdessä rakennusta ja sen monia tapahtumia ja pidetään rakennuksen muisto hengissä myös tuleville polville.

Villa, Virkamiesklubi, Varkauden klubi, rakennuksesta oli moneksi. Varkautelaisia kohtasi lauantaina 27.2. suuri yhteinen suru, kun lähes 150 vuotta vanha virkamiesklubin rakennus tuhoutui tulipalossa täysin. Rakennus on toiminut monien juhlien, tapahtumien ja perhetilaisuuksien näyttämönä, siihen liittyy tuhansia tarinoita varkautelaisista, Varkaudesta ja Varkauden teollisuuden historiasta.

Varkauden museot haluaa säilyttää varkautelaisten muistot rakennuksesta. Oli tarinasi henkilökohtainen muisto, kuulemasi tarina tai miten pieni yksityiskohta tahansa, kerro se meille. Muistellaan yhdessä rakennusta  ja sen monia tapahtumia, pidetään rakennuksen muisto hengissä myös tuleville polville. Keruu toteutetaan yhdessä Warkauden Lehden kanssa.

Millainen on sinun muistosi rakennuksesta ja siellä vietetyistä hetkistä? Voit kertoa tarinasi nimimerkillä, mutta voit jättää myös yhteystietosi jatkoa varten. Osa muistoista julkaistaan Warkauden Lehdessä ja ne tallennetaan Varkauden museon arkistoon myös myöhempää tutkimus- ym. käyttöä varten.

Kerro muistosi tästä linkistä.