Museon tapahtumat

Täältä löytyy listattuna kuluvan vuoden tapahtumia. Tarkemmat tiedot tulevat tiedotukseen lähempänä ajankohtana joko tähän alle tai kaupungin uutisvirtaan.

To 19.3.2020 klo 18.00 Matka menneisyyteen Ivar Ekströmin kiehtovilla valokuvilla, Tehtaan koulun sali, Savontie 4, 78300 Varkaus

TAPAHTUMA ON PERUUTETTU!

Harrastatko valokuvausta? Kiinnostavatko vanhat valokuvat ja Vanhan Varkauden historia? Miltä Vanha Varkaus näytti ennen ja kuka sitä kuvasi?

Varkauden museot järjestävä Ivar Ekströmin valokuviin pohjautuvan yleisöluennon. Ivar Ekström on monelle varkautelaiselle tuttu nimi. Ekström toimi A. Ahlström Oy:n palveluksessa metsäteknikkona ja valokuvaajana vuosina 1909-1960. Hän on mies lukuisten ikonisten valokuvien takana ja hänen elämäntyönsä on varkautelaisen teollisen kulttuuriperinnön tallennuksen kulmakivi. Kolmas #matkamenneisyyteen viekin Ivar Ekströmin vaiherikkaaseen uraan Varkauden Tehtaiden palveluksessa.

Matkaoppaana vanhojen valokuvien kiehtovaan maailmaan toimii Varkauden museoiden tutkija Hilkka Lehtimaa.

Valokuvalliseen yleisöluentoon on vapaa pääsy eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Lisätietoja: tytti.harkonen@varkaus.fi, puh. 044 7436538.

 

Asiasanat: