Verkkonäyttelyt

Mobiilireitit:

Mobiilireitit ovat Suomen museoiden yhteisessä mobiilisovelluksessa, jonka oppaat toimivat kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla ilman erillistä sovellusta. Varkaudesta on julkaistu seuraavat oppaat:

Pyöräile taiteeseenWalter ja Ivar Thomén arkkitehtuuri Varkaudessa Vanha VarkausVarttuva ja vaurastuva Varkaus - Kalevi Väyrysen arkkitehtuuriTaidetta Varkaudessa - Varkauden julkiset taideteoksetVarkaus - Aalto
saranat.jpg

Saranat.fi, Keski-Savon kulttuuriympäristöt verkossa

 
Sivusto esittelee Keski-Savon kulttuuriympäristöjä. Verkkoportaalissa pääsee tutustumaan alueen rakennusperintöä, arkkitehtuuria ja kulttuurimaisemia esitteleviin lukuisiin verkkonäyttelyihin sekä peleihin, tehtävä- ja työpajapaketteihin.
 
laivadata.jpg

Laivadata.fi

Varkauden Pirtinniemen laivatelakan alustietokanta. Verkkonäyttely on toteuttu Varkauden museoiden ja Elkan yhteistyönä.

 
 
100kuvaavarkaudesta.jpg
Varkauden museot, Mauno Mannelin

100 kuvaa Varkaudesta

Verkkonäyttelyssä esitellään kuva jokaiselta itsenäisyyden vuodelta Varkaudesta. Kuvissa tapahtumia, vierailuja, rakentamista ja varkautelaista arkea.

 

varkaudenpalokunta100.jpg

Varkauden palokunta 100 vuotta

Varkauden palokuntatoiminta täytti 100 vuotta vuonna 2017. Juhlavuoden verkkonäyttelyssä esitellään Varkauden palokunnan satavuotista historiaa.