Nuorten omavalmennus

Omavalmentaja on tavoitettavissa Ohjaamossa (Osmajoentie 28 B, Nuorten talo) useimpina aukiolopäivinä klo 13-16. Tule käymään tai sovi aika!

Nuorten työpolku -hanke

Nuorten omavalmentaja tarjoaa yksilöllistä tukea 18–29-vuotiaille, joilla on tavoitteena työ- tai opiskelupaikan löytäminen.

Omavalmentaja auttaa käytännön työnhaussa, sähköisissä työnhaun kanavissa sekä koulutuksiin ja työllistymistä edistäviin palveluihin hakeutumisessa.

Pääkohderyhmänä on ammatillisista opinnoista valmistuvat, sekä vastikään työnhakunsa aloittaneet nuoret aikuiset, joilla on riittävät edellytykset päästä sopivaan työhön tai koulutukseen, mutta tarvitsevat ohjausta ja neuvontaa. 

Omavalmennus on vapaaehtoista ja asioissa edetään nuoren omien suunnitelmien mukaisesti, selkeänä tavoitteena työllistyminen tai koulutukseen siirtyminen.

Varkaus on toiminnalla mukana Nuorten työpolku (ESR)-hankkeessa yhdessä Kuopion ja Iisalmen kaupunkien kanssa. Hankkeen tuottama palvelu antaa nuorelle mahdollisuuden tiiviimpään henkilökohtaiseen tukeen kasvotusten, puhelimitse ja verkon kautta.

Omavalmentaja on tavoitettavissa puhelimitse (myös WhatsApp), sähköpostilla tai Varkauden Ohjaamossa (Osmajoentie 28 B).