Olohuone - monitoimitila

Avoinna ma - pe klo 10-16

Olohuone on monitoimipiste kuntalaisten, yhdistysten, yhteisöjen ja kaupungin omien yksiköiden käyttöön. Tiloihin voi tulla tapaamaan toisia ihmisiä sekä osallistua erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. 

Tilaa on mahdollista käyttää erilaisiin kampanjoihin, esittelyihin ja kokousten pitämiseen. Järjestöt voivat varata tiloja käyttöönsä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tiloissa toteutetaan pienimuotoista kahvila- ja myymälätoimintaa; voit nauttia vaikkapa kupposen kahvia tai teetä. Käytettävissä on myös tietokone, jolla voi hoitaa arjen asiointia.

Olohuone tarjoaa paikan, jossa voi kuulla, mitä kaupungissa tapahtuu. Samalla voi vaihtaa ajatuksia siellä olevan henkilöstön, kaupungin työntekijöiden, päättäjien tai muuten vaan tuttujen kanssa. Sinne voi poiketa lukemaan tai lepuuttamaan jalkojaan kesken ostosmatkan tai tulla ihan asian perässä kysymään neuvoja. Matkailijakin voi saada tietoa esimerkiksi kaupungin nähtävyyksistä. Lisätietoja paikan mahdollisuuksista saa Olohuoneen emännältä.

Olohuoneella tapahtuu:

25.3.  klo 12-15 Karaoke  ( myös 15.4.)

          klo 17-19 Asukasilta, järjestäjä Warkautelaiset ry (myös 8.4. ja 29.4.)

27.3. klo 13-16 Terveenä töihin - työttömien terveydenhoitaja Tarja Roponen (TYP) ja työllisyyssuunnittelija Sari Petsola-Vepsäläinen

3.4. klo 10-17  Hyvinvointia ja hemmottelua; ihonhoitovinkkejä, hierontaa, seksuaalineuvoja ja energia päivätär.

3.4. klo 13-16 Reitti työhön - työttömien monialaisen yhteispalvelun (TYP) sosiaaliohjaaja Jonna Jääskeläinen

9.4. klo 10-16  virkistystoimintaa, järjestäjä Vammel ry

       klo 11-13 Gluteeniton ruokavalio

16.4. klo 10-12 Terveysmittauksia