Piriä, pilvee & pillereitä - nuorten päihdetilanne Varkaudessa?

Tilaisuus Warkaus-salissa 23.11.2021 klo 18

Miltä näyttää nuorten päihteidenkäyttö Varkaudessa? Mitä nuorten läheisten olisi hyvä tietää päihdeasioihin liittyen? Warkaus-salin auditoriossa kuullaan Ankkuritiimin poliisien ja päihdeammattilaisten puheenvuorot siitä mitä Varkaudessa on tällä hetkellä meneillään päihteisiin liittyen.

Millaista on elämä päihteiden maailmassa, voiko siitä selviytyä? Mitä jos oma nuori käyttää päihteitä, estääkö häpeä avunsaannin?

Kuulemme kaksi tarinaa päihdemaailmasta siinä eläneiden kertomana, sekä nuoren että päihteitä käyttävän nuoren vanhemman näkökulmasta.

Mistä saa apua ja tukea?

Salin puheenvuorojen ja keskustelun jälkeen Warkaus-salin aulassa on tavattavissa eri tahojen ammattilaisia jotka auttavat ja tukevat sekä nuoria että läheisiä haasteellisissa elämäntilanteissa. Mukana ovat Waltterin koulun oppilashuolto, Ohjaamo Varkaus, ev.lut. seurakunnan nuorisotyö, nuorten mielenterveys- ja päihdetyö, nuorisopalvelut, poliisi, Savonkoti, Irti huumeista ry, Kymi-Saimaan sovittelutoimisto ry, lapsiperheiden sosiaalityö ja lastensuojelu sekä Varkauden kaupungin osallisuustyö.

Heräsikö nyt jo kysyttävää?

Voit lähettää päihteisiin liittyvän kysymyksen jo etukäteen tästä linkistä. Kysymykset tulevat nimettöminä ja niihin vastataan tapahtumassa mahdollisuuksien ja aikataulun puitteissa.

Tapahtumassa pidetään huolta meidän kaikkien turvallisuudesta, käytämme hengityssuojaimia jotka tarjoamme kävijöille. Tulethan vain terveenä.

Tapahtuma striimataan, linkki tapahtumaan.