SENIORIKAHVILA: Iloa ja sisältöä arkeen, uusia ystäviä ja päiväkahviseuraa

Tervetuloa kahvilaan!

ALUSTAVASTI SOVITTUA OHJELMAA, jonka lisäksi on aina pelaamista tai muuta puuhaa käsille ja aivoille

14.2.
Klo 12  alkaen Kirja-Varkaus ry kertoo toiminnastaan sekä kaikille avoimesta Lukupiiristä, joka kokoontuu kirjastolla kerran kuukaudessa. Lukupiirissä on aina käsiteltävänä joku mielenkiintoinen kirja. Seniorikahvilassa voit esittää Kirja-Varkaudelle toiveita, mitä kirjoja haluaisit Lukupiirissä käsiteltävän, jos olisit kiinnostunut osallistumaan.

21.2.
Klo 12 alkaen teatterinjohtaja Kari Suhonen tulee viihdyttämään Seniorikahvilan asiakkaita. Varautukaa laulamaan!

28.2.
Klo 12 Museon yhteistyökoordinaattori Tytti Härkönen tulee esittelemään Museon palveluja ja näyttelyitä. Museon Ystävien toimintaa esitellään samalla kertaa ja Museon Ystäviin voi vaikka liittyä tapahtuman aikana. Tulepa testaamaan tietämystäsi vanhoista esineistä ja niiden käyttötarkoituksesta, vanhoista paikoista jne. Tytin järjestämään arvausvisaan! Hauskoja hetkiä on tiedossa :)

7.3. ei ole Seniorikahvilaa, koska TalviVekara tarvitsee tilan.

14.3.
Klo 12 alkaen Katarina Pölkki-Kankainen Varapiiat Ky:stä tulee kertomaan oman yrityksensä kotiin antamasta palvelusta, kuten siivous, asiointi ja ikkunanpesu, joita annetaan yksittäisille asiakkaille.

21.3.
Klo 12 Tarja Piironen ja Kirsi Kumlin-Salmi Kotipalvelu Verenpisarasta kertovat millaisia palveluita yksityishenkilöt voivat heiltä saada kotiin, ja mitä asiakkaan maksettavaksi jää. Palvelut voivat sisältää kotiavun lisäksi myös hoitopalveluja.


ESITÄ TOIVEITA OHJELMASTA, NIIN YRITÄMME JÄRJESTÄÄ.

Ohjelmasisältö voi lisääntyä/muuttua nopeammin kuin tietoa ennätetään päivittää, mutta pääasiahan kahvilassa on aina seurustelu!


Seniorikahvilan toiminta-ajatus

Pääkirjaston kokoussali on varattu itsepalveluperiaatteella tapahtuvalle kahvilatoiminnalle joka torstai klo 11-15. Jos asiakkaita ei ole enää klo 14.30, kahvila suljetaan aikaisemmin. Osallistuminen on maksutonta, ja kahvitus tapahtuu omakustannushintaan.

Kahvilassa on usein jotain ohjelmaa, mutta mihinkään ei tarvitse osallistua, jos haluaa mieluummin vain istua ja rupatella tai puuhata muuta.

Toiminta on poliittisesti, aatteellisesti, uskonnollisesti ja kansallisesti sitoutumatonta.

Kysy lisää kirjasto@varkaus.fi tai puhelin 0447436208

 

Seniorikahvilan kevätjuhlassa tarjottiin kakkukahvit ja tavattiin "maalaislääkäri" Tapani Kiminkinen, joka puhui aiheesta "Avaimet hyvään elämään". Mukana oli lähes 100 senioria ja kaikilla oli hauskaa.

Resized_20180531_122413_3192 (1).jpeg
Seniorikahvilan kevätjuhlassa Tapani Kiminkinen, by Kirjasto