SENIORIKAHVILA: Iloa ja sisältöä arkeen, uusia ystäviä ja päiväkahviseuraa

Tervetuloa kahvilaan!

ALUSTAVASTI SOVITTUA OHJELMAA, jonka lisäksi on aina pelaamista tai muuta puuhaa käsille ja aivoille

 

27.6. alkaen Seniorikahvila toimii kokoussalissa normaalisti klo 11-15 joka kesätorstai. Ohjelma on omatoimista pelaamista ja seurustelua, tai jos asiakkaat haluavat jotain sinne itse järjestää, se on sallittua.

5.9. ei ole kahvilaa, koska kirjasto on sinä päivänä suljettu kattoremontti-telineiden pystytyksen vuoksi.

12.9. klo 12 alkaen tulee Merja Pitkänen Järvi-Suomen Mannerheimin Lastensuojeluliitosta kertomaan MLL:n toiminnasta ja eläkeläisten mahdollisuudesta osallistua toimintaan. Kuopiossa on jo paljon sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalta eläköityneitä, jotka tekevät korvausta vastaan silloin tällöin omien aikataulujensa mukaan perheissä hoitotöitä. Eläkeikäiset ovat suosittuja hoitajia, koska monella perheellä ei ole mahdollisuutta tavata omia isovanhempia riittävästi tai tarvittaessa. Tätä mahdollisuutta tarjotaan nyt myös varkautelaisille.

19.9. klo 12 alkaen Varkauden kaupungin tietokoneavustaja Riitta Vähävihu opastaa varkaus.fi -sivujen käytössä. Mitähän kaikkia palveluja verkon kautta löytyy? Riitta tulee myöhemmin uudestaan, joten apu ei jää yhteen kertaan. Jos sinulla on jotain kysyttävää, Riitta vastaa mielellään.

 

ESITÄ TOIVEITA OHJELMASTA, NIIN YRITÄMME JÄRJESTÄÄ.

Ohjelmasisältö voi lisääntyä/muuttua nopeammin kuin tietoa ennätetään päivittää, mutta pääasiahan kahvilassa on aina seurustelu!


Seniorikahvilan toiminta-ajatus

Pääkirjaston kokoussali on varattu itsepalveluperiaatteella tapahtuvalle kahvilatoiminnalle joka torstai klo 11-15. Jos asiakkaita ei ole enää klo 14.30, kahvila suljetaan aikaisemmin. Osallistuminen on maksutonta, ja kahvitus tapahtuu omakustannushintaan.

Kahvilassa on usein jotain ohjelmaa, mutta mihinkään ei tarvitse osallistua, jos haluaa mieluummin vain istua ja rupatella tai puuhata muuta.

Toiminta on poliittisesti, aatteellisesti, uskonnollisesti ja kansallisesti sitoutumatonta.

Kysy lisää kirjasto@varkaus.fi tai puhelin 0447436208

 

Seniorikahvilan kevätjuhlassa tarjottiin kakkukahvit ja tavattiin "maalaislääkäri" Tapani Kiminkinen, joka puhui aiheesta "Avaimet hyvään elämään". Mukana oli lähes 100 senioria ja kaikilla oli hauskaa.

Resized_20180531_122413_3192 (1).jpeg
Seniorikahvilan kevätjuhlassa Tapani Kiminkinen, by Kirjasto