SENIORIKAHVILA: Iloa ja sisältöä arkeen, uusia ystäviä ja päiväkahviseuraa

Tervetuloa kahvilaan!

ALUSTAVASTI SOVITTUA OHJELMAA, jonka lisäksi on aina pelaamista tai muuta puuhaa käsille ja aivoille

30.5. EI OLE SENIORIKAHVILAA
Helatorstai on pyhä

6., 13. ja 20.6. EI OLE SENIORIKAHVILAA
Kokoussali on Vekara-Varkauden käytössä, mutta tulkaa pelaamaan ja seurustelemaan kirjaston muihin vapaisiin tiloihin vaikka kaikkina aukiolopäivinä. Mediakeitaalla, aikuistenosastolla, Hyvinvointi Ankkurin aulan takana ja jopa pianohuoneessa on usein vapaita paikkoja ja aikoja pelaamiseen ja seurusteluun.

27.6. alkaen Seniorikahvila toimii kokoussalissa normaalisti klo 11-15 joka kesätorstai. Ohjelma on omatoimista pelaamista ja seurustelua, tai jos asiakkaat haluavat jotain sinne itse järjestää, se on sallittua.

22.8. alkaen Seniorikahvilassa on taas ohjelmaa. MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE, JOTKA JÄÄTTE VIETTÄMÄÄN "KESÄLOMAA"!

 

ESITÄ TOIVEITA OHJELMASTA, NIIN YRITÄMME JÄRJESTÄÄ.

Ohjelmasisältö voi lisääntyä/muuttua nopeammin kuin tietoa ennätetään päivittää, mutta pääasiahan kahvilassa on aina seurustelu!


Seniorikahvilan toiminta-ajatus

Pääkirjaston kokoussali on varattu itsepalveluperiaatteella tapahtuvalle kahvilatoiminnalle joka torstai klo 11-15. Jos asiakkaita ei ole enää klo 14.30, kahvila suljetaan aikaisemmin. Osallistuminen on maksutonta, ja kahvitus tapahtuu omakustannushintaan.

Kahvilassa on usein jotain ohjelmaa, mutta mihinkään ei tarvitse osallistua, jos haluaa mieluummin vain istua ja rupatella tai puuhata muuta.

Toiminta on poliittisesti, aatteellisesti, uskonnollisesti ja kansallisesti sitoutumatonta.

Kysy lisää kirjasto@varkaus.fi tai puhelin 0447436208

 

Seniorikahvilan kevätjuhlassa tarjottiin kakkukahvit ja tavattiin "maalaislääkäri" Tapani Kiminkinen, joka puhui aiheesta "Avaimet hyvään elämään". Mukana oli lähes 100 senioria ja kaikilla oli hauskaa.

Resized_20180531_122413_3192 (1).jpeg
Seniorikahvilan kevätjuhlassa Tapani Kiminkinen, by Kirjasto