Akuuttiosasto

Akuuttiosasto toimii Hyvinvointikeskus Aallon kolmannessa kerroksessa. Osasto on 55-paikkainen, sisältäen neljäpaikkaisen valvontayksikön ja 51 yhden hengen potilashuonetta. Samassa kerroksessa on avoterveydenhuollon fysioterapian yksikkö. Osastolla hoidetaan erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita, kuten sisätauti- ja neurologisia potilaita, kirurgisia jatkohoitoa tarvitsevia potilaita, saattohoitopotilaita sekä tutkimus- ja kuntoutuspotilaita. Osasto toimii tukiosastona kotihoidon saattohoitopotilaille.

Valvonnassa hoidetaan ympärivuorokautista tarkkailua ja hoitoa vaativia potilaita, kuten sydän-, keuhko- ja neurologisia potilaita sekä annetaan erityistä tarkkailua vaativia lääkeinfuusioita.

Moniammatilliseen tiimiimme kuuluvat lääkärit, sairaanhoitajat, lähihoitajat, fysioterapeutit, sihteerit ja sosiaalityöntekijä.

Tavoitteenamme on tarjota potilaillemme laadukasta hoitoa ja kuntoutusta. Toiminta on potilaskeskeistä, kokonaisvaltaista ja ihmisarvoa kunnioittavaa. Hoitotyön tavoitteena on edistää potilaan terveyttä ja toipumista hoitojakson aikana. Kuntouttavan hoitotyön keinoin tuemme potilaan omia voimavaroja ja toimintakykyä.

Vierailuaika osastolla klo 11-19, valvonnassa klo 13-14 ja klo 18-19.