Hammashoidon ajanvaraus

Tarjoamme useita vaihtoehtoja suun terveydenhuollon ajanvaraukseen. Mikäli et pääse varatulle ajalle niin peruutathan tai siirrä aikasi. Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme yli 15-vuotta täyttäneiltä 50,80 €. Lähetämme muistutustekstiviestin kaksi päivää ennen varattua vastaanottoaikaa. Tekstiviestimuistutuksen mahdollinen poisjäänti ei vaikuta peruuttamattoman poisjääntilaskun maksuun.

Huom! Tulosta ja täytä alla oleva esitietolomake ja tuo vastaanotolle.

Klinik ajanvaraus netissä avoinna 24h. Annettuasi tarvittavat tiedot olemme Sinuun yhteydessä yhden työpäivän kuluessa. Vaivastasi riippuen voit saada omahoito-ohjeita, ajan suuhygienistin tai hammaslääkärin vastaanotolle tai yhteydenoton puhelimitse tarpeesi mukaan. Kiireellisissä tilanteissa olethan yhteydessä päivystykseen puhelimitse.

Kansalaisen terveyspalvelusta voit varata tai perua ajan 24h/vrk. Varaathan ajan ensisijaisesti tätä kautta mikäli tarvitset ajan suuhygienistille, sinulla on hampaan lohkeama tai olet saanut kehotekirjeen lapsen/nuoren määräaikaistarkastusajan varaamisesta. Aikoja on rajoitetusti ja aikatilanne voi muuttua päivittäin. Mikäli et löydä sopivaa aikaa, voit olla yhteydessä ajanvaraukseen Klinik -asioinnin kautta tai puhelimitse.

Ajanvaraus puhelimitse  

Ajanvaraus klo 8:00-16:00 ma-pe. Ensiapua tarvitsevat ensisijalla klo 8:00-10:00. Soitathan klo 10 jälkeen mikäli asiasi ei ole kiireellinen. Ajanvarauksessa on takaisinsoittopalvelu. Mikäli emme vastaa, siirtyy puhelunne palveluumme ja otamme yhteyttä saman päivän aikana. 

Ajan peruutus 

Hammaslääkärin, suuhygienistin tai hammashoitajan ajan voi peruuttaa 24 h/vrk jättämällä vastaajapalveluun viestin.

Ajan voi perua myös sähköisesti Klinik -asiointipalvelun kautta.

Yli 18-vuotiaille ei lähetetä uutta aikaa, vaan aika on varattava itse. Aika tulee perua viimeistään edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä. Perimme 15 vuotta täyttäneiltä 50,80 € peruuttamattomasta poisjäännistä. Tekstiviestimuistutuksen mahdollinen poisjäänti ei vaikuta peruuttamattoman poisjäänti laskun maksuun. Tekstiviestillä ei voi peruuttaa aikaa!