90-tarinaa henkilöstöstä

WARKAUS 90 VUOTTA –JATKOJA juhlistetaan yhdessä henkilöstön kanssa vuonna 2020. Vuoden 2019 lopulla järjestettiin Wanted-kampanja henkilöstölle, jolla pyydettiin ilmiantoja hyvistä tyypeistä. Näitä Varkauden kaupungin työntekijöiden tarinoita esitellään lyhyesti kuvin ja sanoin tässä sivulla. 

Heli Suhonen.jpg

 

Heli Suhonen on reipas ja toimelias fysioterapeutti. Heli on kouluttautunut eläinfysioterapeutiksi työn ohessa ja toimii myös agilitymaajoukkueen fysioterapeuttina. Heli on hyvä esimerkki siitä miten lisäkoulutuksen kautta pystyy yhdistämään työn ja harrastuksen.

 

 

 

 

 

 

Kari Tyrväinen.jpg

 

Waltterin koulun erityisopettaja Kari Tyrväinen luo hyvää henkeä huumorin kautta. Kari on ollut kehittämässä aktiivisesti koulun kiusaamisen vastaista toimintaa useita vuosia hyvin tuloksin.

 

 

 

 

 

 

Hanna-Mari Pekkarinen.jpg

 

Käpyrinteen lähihoitaja Hanna-Mari Pekkarinen on vastuuntuntoinen ja joustavan avulias työntekijä. Hanna-Marin omana ja tärkeänä vastuualueena on työvuorolistojen suunnittelu.

 

 

 

 

 

 

Katja Taskinen 300x300px.jpg

 

Könönpellon koulun luokanopettaja Katja Taskinen on varsinainen kekkerikeisarinna. Hän järjestää työyhteisölle huikeita juttuja työpäivän iloksi ja myös vapaa-ajalle. On ollut pikkujouluja ja kevätjuhlia sekä esim. 50-luvun juhlat, kokkaamista kaljujen kokkien kanssa, rentoutusta, bingon pelaamista, vaeltamista ja koiran ristiäiset. Katjan innostava ja iloinen asenne saa aina työyhteisön mukaan.

 

 

 

 

 

 

Suvi Mikkonen 300x300px.jpg

 

Suvi Mikkonen on rautainen ammattilainen ja tekee työtään suurella sydämellä. Suvi on fiksu ja filmaattinen ilopilleri ja kaikin puolin kelpo työkaveri. Suvi työskentelee nuorisopalveluilla etsivänä nuorisotyöntekijänä.

 

 

 

 

 

 

Raimo Kumpulainen 300x300px.jpg

 

Yhteistyö IT-asiantuntija Raimo Kumpulaisen kanssa on kullanarvoista. Apua saa aina, kun pyytää. Raimo auttaa nopeasti ja luotettavasti.

 

 

 

 

 

 

Marketta_Puranen 300x300px.jpg

 

Aikuissosiaalityön toimistosihteeri Marketta Puranen on toimiston vastuunkantaja, ilopilkku ja kävelevä tietotoimisto. Häntä on helppo lähestyä ja hän selvittää asiat perinpohjaisesti. Marketta ottaa vastaan iloisesti kaikki uudet työntekijät ja jaksaa opastaa yhä uudelleen.

 

 

 

 

 

 

Mirkka_Juvonen 300x300px.jpg

 

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja Mirkka Juvonen Hyvinvointi Ankkurista on erityisen hyvä tyyppi. Tällä verrattomalla aarteella on laaja-alaista osaamista ja kykyä erottaa oleellinen epäolennaisesta. Työssään Mirkka kohtaa asiakkaat ymmärtävästi ja asiakasta tukien. Hän sanoo myös rehellisesti ja rakentavasti vaikeatkin asiat.

 

 

 

 

 

 

Tiia_Natunen 300x300px.jpg

 

Käpyrinteen aktiivinen ja reipas lähihoitaja Tiia Natunen aktivoi tiimivastaavana toisia työntekijöitä liikkumaan. Tiialla on valmiuksia moniin erilaisiin asioihin ja mm. ergonomia- asiat ovat lähellä hänen sydäntään.

 

 

 

 

 

 

Päivi Pirhonen 300x300px.jpg

 

Kouluterveydenhoitaja Päivi Pirhonen on oikea kansanterveystyön tervaskanto. Päivi on äärimmäisen ammattitaitoinen, rauhallinen ja päättäväinen. Hän on ollut mukana luomassa monia muutoksia kouluterveydenhuollossa ja nähnyt työuransa aikana asioiden myös muuttuvan.

 

 

 

 

 

Marja-Liisa Honkanen_300x300px.jpg

 

Marja-Liisa Honkanen on tehnyt pitkäjänteistä kansanterveystyötä ja terveydenedistämistyötä organisaation toimintojen kehittäjänä ja kuntalaisten hyvinvoinnin edistäjänä. Tällä hetkellä Marja-Liisa on jo ansaituilla eläkepäivillä hyvinvointikoordinaattorin työstä.

 

 

 

 

 

 

Milja Leinonen 300x300px.jpg

 

Vastaanoton ilopilleri ja toisaalta oikea viilipytty on apulaisosastonhoitaja Milja Leinonen. Pitkä työkokemus terveydenhuollossa takaa rauhallisen ja vakaan otteen työntekoon ilman turhia hötkyilyjä. Milja on myös oikea palvelun helmi. Toisaalta Milja lähtee aina iloisella mielellä mukaan uuteen.

 

 

 

 

 

Teija_Veteli 300x300.jpg

 

Taulumäen päiväkodin lastentarhaopettaja Teija Veteli on varhaiskasvatuksen rautainen ammattilainen.Teija ottaa toiset erittäin hyvin huomioon ja hänellä on hyvä huumorintaju. Hän osallistuu aktiivisesti hyvän yhteishengen luomiseen ja kannustaa työkavereita jaksamaan myös silloin, kun toisella on huono päivä.

 

 

 

 

 

 

Hannele Pajamies 300x300.jpg

 

Työkykykoordinaattori Hannele Pajamies-Suszko on aina lempeä, ymmärtäväinen ja valmis auttamaan kaikkia. Jos kukaan muu ei ole asiaan tarttumassa, Hannele ottaa asiasta kopin. Hannelen luonteenpiirteitä ovat myös avarakatseisuus ja suvaitsevaisuus.

 

 

 

 

 

Tarja_Tomperi300x300px.jpg

 

Tarja Tomperi ajattelee työelämää ja elämää yleensäkin junamatkana. Työelämän junamatka on mennyt kulttuuritoimistossa, pääkirjastolla, liikuntatoimen eri tehtävissä ja nyt viimeisimpänä osallisuustyössä. Tarjan mottona on: "Ilon kautta ja uutta oppimaan!"  Toinen johtoajatus on: "Kukkaan ei oo yksin mittään."Kuten Ponssen perustaja Einari Vidgren on sanonut.

 

 

 

 

 

Arja Kankkunen 300x300px.jpg

 

 

Lähihoitaja Arja Kankkunen on Käpyrinteen suorasanainen ja luotettava työntekijä. Hänellä on valmiudet työskennellä monessa erilaisessa työyksikössä, joten hän on siis varsinainen moniosaaja. Arja tuo omat mielipiteensä julki avoimesti ja rehellisesti.

 

 

 

 

 

Jukka Tuomainen ja Timo Holopainen 300x300px.jpg

 

Keittiöalan yrittäjänä aiemmin uraa tehneet Jukka Tuomainen ja Timo Holopainen ovat nyt tyytyväisiä kaupungin ruokapalvelutyöntekijöitä Waltterin koululla.Hyväntuulinen parivaljakko tarjoaa arjen ruokaelämyksiä koululaisille ja nauttii työstään työyhteisössä, jossa vallitsee erinomainen työilmapiiri.

 

 

 

 

 

 

Leena Valkonen 300x300px.jpg

 

Toimistotyöntekijä Leena Valkonen aloitti toukokuussa sijaisena työllisyyspalveluissa ja on nyt aulapalveluiden palvelusihteeri. Saamme siis jatkossakin nauttia hänen hyväntuulisesta palvelustaan. Leena on hyvä esimerkki siitä, että hyvällä työllä, näytöillä ja asenteella voi varmistaa itselleen työtä.