90-tarinaa henkilöstöstä

WARKAUS 90 VUOTTA –JATKOJA juhlistetaan yhdessä henkilöstön kanssa vuonna 2020. Vuoden 2019 lopulla järjestettiin Wanted-kampanja henkilöstölle, jolla pyydettiin ilmiantoja hyvistä tyypeistä. Näitä Varkauden kaupungin työntekijöiden tarinoita esitellään lyhyesti kuvin ja sanoin tässä sivulla. 

Jussi  Mikkonen.jpg

 

Nuoriso-ohjaaja Jussi Mikkonen on huikaisevan hyvä tyyppi ja aina valmiina auttamaan. Jussi tekee nuorten parissa parasta työtä. Jussi on myös osallisuuskoordinaattori

 

 

 

 

Annukka Pöllänen.jpg

 

 

 

 

Annukka Pöllänen toimii rakentavasti ja on ollut tärkeä henkilö omassa roolissaan koulun toimintakulttuurin kehittämisessä. Luokanopettajana hän suhtautuu haasteisiin positiivisesti ja ratkaisukeskeisesti. Annukka osaa tuoda esille myös henkilökunnan näkemyksiä.

 

 

 

Jutta Pyörre.jpg

 

Käpyrinteen lähihoitaja Jutta Pyörre on iloinen, aktiivinen, joustava ja empaattinen työntekijä. Jutalla on koiraharrastuksen myötä, tai siitä huolimatta, paljon virtaa myös työpäivän aikana. Jutan hymy ja positiivisuus on tarttuvaa.

 

 

 

 

 

 

Mari Kovanen.jpg

 

Lehtoniemen koulun koulunkäynninohjaaja Mari Kovanen on aina avulias, empaattinen ja ystävällinen monitaitaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuokko Kilkki.jpg

 

Vuokko Kilkki on ammattitaitoinen, avulias, järjestelmällinen, tehtävät ja oppilaat taitavasti haltuun ottava kokenut Lehtoniemen koulun luokanopettaja-vararehtori.

 

 

 

 

 

 

 

Marjo Rautio.jpg

 

Marjo Rautio on fysioterapeutti ja työsuojeluvaltuutettu. Marjoa on helppo lähestyä. Hän on hyvä kuuntelija ja rakentava keskustelija. Marjo näkee ja tuo esille positiivisia puolia, vaikka edessä olisi hankaliakin asioita.

 

 

 

 

 

 

Helena Pitkänen.jpg

 

Hankalat talousasiat puhutaan nykyisin niin, että kaikki ymmärtävät. Talousjohtaja Helena Pitkäseltä saa aina apua, kun sitä tarvitsee.

 

 

 

 

 

 

 

Päivi Hopia.jpg

 

Waltterin koulun äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Päivi Hopialle ProKoulu on elämänasenne! Hän on toiminut jo useita vuosia koulujen ProKoulu-tiimeissä. Päivi tekee työtä vahvan sisäisen motivaation kautta sekä halusta kehittää koulun ProKoulu-toimintakulttuuria.

 

 

 

 

 

 

 

Mervi Kauhanen.jpg

 

Täydellä sydämellä työskentelevälle Pienten koulun lastenhoitaja Mervi Kauhaselle lapsi on aina keskiössä. Mervin pitkä työkokemus ja korkea työmoraali näkyvät arjessa. Hän on aikuinen työssään, mutta pystyy asettumaan myös lasten tasolle.

 

 

 

 

 

 

 

Päivi Ketola.jpg

Lehtonimen koulun rehtori Päivi Ketola on oikeudenmukainen, ammattitaitoinen, kuunteleva ja pidetty esimies.

 

 

 

 

 

 

 

Riitta Mentula.jpg

 

Psykososiaalisen palvelualueen päällikkö Riitta Mentulalla on valtavasti taitoa, kokemusta ja tietämystä monelta sektorilta. Hän on myös vakuuttava esiintyjä.

 

 

 

 

 

 

 

Kristiina_Penttinen.jpg

 

Kristiina Penttinen on tuonut uusia tuulia muualta Suomesta Käpyrinteelle. Sopeutuvainen ja rauhallinen Kristiina on sairaanhoitaja, jonka avoimuus on kehittänyt työyhteisöä.

 

 

 

 

 

 

Anne Häkkinen.jpg

 

Waltterin koulun kotitalousopettaja Anne Häkkiselle ProKoulu on elämänasenne. Hän toiminut jo useita vuosia koulujen ProKoulu-tiimeissä. Anne tekee työtä vahvan sisäisen motivaation kautta sekä halusta kehittää koulun ProKoulu-toimintakulttuuria.

 

 

 

 

 

 

Kirsi Nykänen.jpg

 

 

Luotettava työntekijä Kirsi Nykänen tuo hyvällä tavalla esille kehittämiskohteita. Waltterin koululla lehtorina ja Jukon pääluottamusmiehenä työskentelevä Kirsi on oikea tietopankki.

 

 

 

 

 

Jarmo Heinonen.jpg

 

Tietohallintojohtaja Jarmo Heinoselta voi kysyä mitä vain ja hän selittää asian niin, ettei kysyjä tunne itseään hölmöksi. Jarmo on erittäin suurena tukena ja apuna tietoteknisissä asioissa sekä valmiusasioissa. Jarmon arvostaa toisten ammattitaitoa ja kuuntelee aidosti.

 

 

 

 

 

 

 

Marja_Hynninen.jpg

 

 

Kankunharjun päiväkodin lastenhoitaja Marja Hynninen on iloinen, hymyilevä, rento, reilu ja kursailematon työkaveri. Vaikka välillä raadetaan hiki hatussa, niin Marjan motto on: Ihan rauhassa! Marjan kaltaiset työkaverit auttavat muitakin jaksamaan työssä.

 

 

 

 

 

 

 

Reetta_Kettunen.jpg

 

 

Reetta Kettunen on kotihoidon palvelualuepäällikkönä työntekijöiden tuki ja turva. Hän kuuntelee, kommentoi ja arvostaa toisten ammattitaitoa. Hyväntuulinen Reetta ymmärtää työntekijöitään, mutta on myös tarpeeksi tiukka, kannustava ja tulevaisuuteen katsova. Ongelmatilanteissa Reetalta saa aina vastauksen ja ymmärrystä vaikeissakin asioissa. Tällä hetkellä Reetta on vt. sosiaali- ja terveysjohtaja.

 

 

 

 

 

 

 

Marjo_Rosvall.jpg

 

 

Huipputyyppi Marjo Rosvall työskentelee sydämellä oli työpaikka mikä tahansa. Marjo työskentelee aikuissosiaalityössä hankekoordinaattorina ja hänellä on valtava halu kehittää itseään ja työpaikkaansa. Hän yrittää aina parhaansa ja on aidosti kiinnostunut siitä mitä muille kuuluu. Iloisena ja ystävällisenä ihmisenä hän haluaa luoda ympärilleen positiivisen ympäristön.

 

 

 

 

 

 

 

 

Elisa Kähäri 300x300px.jpg

 

Käpyrinteen lähihoitaja Elisa Kähäri on aktiivinen ja suorasanainen tiimityön kehittäjä. Elisalla on myös ilmiömäinen taito listasuunnittelussa.

 

 

 

 

 

 

Heli Pelkonen 300x300px.jpg

 

Heli Pelkonen on esimiehen toinen oikea käsi. Hän on tunnollinen ja joustava Käpyrinteen  sairaanhoitaja. Heli pitää terveydestään huolta ja kantaa vastuuta yksikön hygienia- ja kierrätysasioista.

 

 

 

 

 

 

 

Niina Nyyssönen 300x300px.jpg

 

Ammattitaitoinen sairaanhoitaja Niina Nyyssönen on Käpyrinteen kantava voima. Niinalla on tiimityön kehittämiseen tarvittavat keinot ja valmiudet. Hän kehittää yksikön toimintaa ja puuttuu aktiivisesti myös epäkohtiin.

 

 

 

 

 

 

Katariina Riipi.jpg

 

Henkilöstöasiantuntija Katariina Riipin kanssa on ilo työskennellä. Katariinan puoleen voi kääntyä luottavaisin mielin asiassa kuin asiassa. Katariina auttaa aina iloisesti ja ystävällisesti.

 

 

 

 

 

 

Tomi Tuovinen.jpg

 

Tomi Tuovinen lähtee aina innolla mukaan kehittämistyöhön. Iloinen ja avulias Tomi on myös valmis markkinoimaan työtään ja Varkauden kaupunkia työnantajana. Hän on lähtenyt mukaan mitä erilaisimpiin kampanjoihin ennakkoluulottomasti. Tomi työskenteli aikaisemmin uimahallin asiakaspalvelijana.  Nyt hän on hanketyöntekijänä Wellness Warkaus-hankkeessa.

 

 

 

 

 

 

Timo Janhunen.jpg

 

Timo Janhunen on vastuuntuntoinen ja luotettava sairaanhoitaja, joka on tuonut uusia näkemyksiä Käpyrinne kolmosen työskentelyyn. Vankan ammattitaidon omaava Timo on myös reilu työntekijä sekä työkavereita että esimiestä kohtaan.

 

 

 

 

 

 

Sari Vitikainen 300x300px.jpg

 

Sari Vitikainen on PRO-tyyppi! Sari on auttavainen, toiset huomioonottava ja ennen kaikkea lasten kanssa erittäin hyvin toimeentuleva lastenhoitaja Taulumäen päiväkodilta. Sarilla on suuri sydän ja hymy herkässä. 

 

 

 

 

 

 

 

Merja Laamanen.jpg

Merja Laamanen on luotettava lähihoitaja, työtoveri ja tiimityöntekijä. Merja tekee asukaslähtöistä ja lämmintä hoitotyötä, aina asukasta kunnioittaen. Moni vanhus on saanut ansaitsemansa lämpimän ja ammattitaitoisen kohtelun Merjan käsissä. Merja pitää kiinni sovituista asioista, ohjaa uusia hoitajia hyvällä esimerkillään ja kiittää työtovereitaan aina, kun siihen on aihetta.

 

Raimo Pöysti.jpg

 

Raimo Pöysti on lähihoitaja, joka monien vaiheiden kautta on päätynyt opiskelemaan lähihoitajaksi ja tullut sijaiseksi kotihoitoon. Raimo tykkää työstään ja mahtavasti täydentää mieskiintiötä kotihoidossa naisten joukossa.

 

 

 

 

 

 

Auli Kolari.jpg

 

Asiakaslähtöistä toimintatapa toteuttavalla lähihoitaja Auli Kolarilla on rautainen ammattitaito. Hänellä on intoa kehittää ja uskallusta sanoa asioista. Auliilla on myös hyvät näyttelijänlahjat.

 

 

 

 

 

 

Eija Hilonen.jpg

 

Mestarintien keskuskeittiöllä suurtalouskokkina työskentelevä Eija Hilonen on monitoiminainen. Eija soittaa ukulelea ja haitaria, laulaa karaokea ja on laulanut kuorossa. Käsityöt ovat Eijalle rakas harrastus. Työpaikalla hän on ryhmähengen kasvattaja ja heittäytyjä. Luonteeltaan Eija on iloinen ja huumorintajuinen, mutta myös empaattinen ja ymmärtäväinen.

 

 

 

 

 

 

Jani Markkanen.jpg

 

Sairaanhoitaja Jani Markkanen on innokas työpaikan sähköpyörällä ajaja. Hän pyöräilee työvuoron aikana jopa 20 kilometriä. Jani on rento ja rauhallinen työkaveri naisvaltaisessa kotihoidossa.

 

 

 

 

 

 

 

Heli Laitinen 300x300px.jpg

 

Esiopetuksen opettaja Heli Laitinen toimii Waltterin koululla pienten koulu- ja Pro-koulutiimien vetäjänä. Molemmat tehtävät vaativat sitoutumista, ratkaisukeskeistä ja positiivista asennoitumista, jotta hyviä asioita saadaan edistettyä.  Pro-koulu on työtä, mutta myös elämänasenne!

 

 

 

 

 

 

 

Matti Anttonen 300x300px.jpg

 

Sivistystoimessa työskentelevä toimistosihteeri Matti Anttonen on itse rauhallisuus. Hän on iloinen ja auttavainen työkaveri. Asia kuin asia, niin Matti hoitaa tai auttaa eteenpäin.

 

 

 

 

 

 

 

Kirsti Murtomäki 300x300px.jpg

 

Onneksi meillä on Kirsti! Haastavat tilanteet työelämässä helpottuvat, kun niistä voi keskustella iloisen ja auttavaisen työhyvinvointiasiantuntija Kirsti Murtomäen kanssa.  

 

 

 

 

 

 

 

Jussi_Väyrynen 300x300px.jpg

 

Jussi Väyrynen on avoin, positiivinen ja energinen palveluohjaaja Työllisyyspalveluissa. Jussi on eteenpäin katsova tiimipelaaja ja auttavainen ATK/ict-osaaja.

 

 

 

 

 

 

 

Hanna-Kaisa Glumerus 300x300px.jpg

 

Rempseä, reipas ja iloinen Käpyrinteen lähihoitaja Hanna-Kaisa Glumerus on aina valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Hanna-Kaisa työskentelee luovalla työotteella. Hän on kiinnostunut askarteluista, mikä on tuonut paljon iloa yksikön asukkaille.

 

 

 

 

 

Marjukka Laitinen300x300px.jpg

 

 

Sairaanhoitaja Marjukka Laitinen on rauhallinen, ammattitaitoinen ja joustava työntekijä, joka tuo käyttäytymisellään harmoniaa työyhteisöön. Marjukalla on hyvät ATK-taidot, mistä on ollut paljon hyötyä koko Käpyrinteellä.

 

 

 

 

 

 

Heli Suhonen.jpg

 

Heli Suhonen on reipas ja toimelias fysioterapeutti. Heli on kouluttautunut eläinfysioterapeutiksi työn ohessa ja toimii myös agilitymaajoukkueen fysioterapeuttina. Heli on hyvä esimerkki siitä miten lisäkoulutuksen kautta pystyy yhdistämään työn ja harrastuksen.

 

 

 

 

 

 

Kari Tyrväinen.jpg

 

Waltterin koulun erityisopettaja Kari Tyrväinen luo hyvää henkeä huumorin kautta. Kari on ollut kehittämässä aktiivisesti koulun kiusaamisen vastaista toimintaa useita vuosia hyvin tuloksin.

 

 

 

 

 

 

Hanna-Mari Pekkarinen.jpg

 

Käpyrinteen lähihoitaja Hanna-Mari Pekkarinen on vastuuntuntoinen ja joustavan avulias työntekijä. Hanna-Marin omana ja tärkeänä vastuualueena on työvuorolistojen suunnittelu.

 

 

 

 

 

 

Katja Taskinen 300x300px.jpg

 

Könönpellon koulun luokanopettaja Katja Taskinen on varsinainen kekkerikeisarinna. Hän järjestää työyhteisölle huikeita juttuja työpäivän iloksi ja myös vapaa-ajalle. On ollut pikkujouluja ja kevätjuhlia sekä esim. 50-luvun juhlat, kokkaamista kaljujen kokkien kanssa, rentoutusta, bingon pelaamista, vaeltamista ja koiran ristiäiset. Katjan innostava ja iloinen asenne saa aina työyhteisön mukaan.

 

 

 

 

 

 

Suvi Mikkonen 300x300px.jpg

 

Suvi Mikkonen on rautainen ammattilainen ja tekee työtään suurella sydämellä. Suvi on fiksu ja filmaattinen ilopilleri ja kaikin puolin kelpo työkaveri. Suvi työskentelee nuorisopalveluilla etsivänä nuorisotyöntekijänä.

 

 

 

 

 

 

Raimo Kumpulainen 300x300px.jpg

 

Yhteistyö IT-asiantuntija Raimo Kumpulaisen kanssa on kullanarvoista. Apua saa aina, kun pyytää. Raimo auttaa nopeasti ja luotettavasti.

 

 

 

 

 

 

Marketta_Puranen 300x300px.jpg

 

Aikuissosiaalityön toimistosihteeri Marketta Puranen on toimiston vastuunkantaja, ilopilkku ja kävelevä tietotoimisto. Häntä on helppo lähestyä ja hän selvittää asiat perinpohjaisesti. Marketta ottaa vastaan iloisesti kaikki uudet työntekijät ja jaksaa opastaa yhä uudelleen.

 

 

 

 

 

 

Mirkka_Juvonen 300x300px.jpg

 

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja Mirkka Juvonen Hyvinvointi Ankkurista on erityisen hyvä tyyppi. Tällä verrattomalla aarteella on laaja-alaista osaamista ja kykyä erottaa oleellinen epäolennaisesta. Työssään Mirkka kohtaa asiakkaat ymmärtävästi ja asiakasta tukien. Hän sanoo myös rehellisesti ja rakentavasti vaikeatkin asiat.

 

 

 

 

 

 

Tiia_Natunen 300x300px.jpg

 

Käpyrinteen aktiivinen ja reipas lähihoitaja Tiia Natunen aktivoi tiimivastaavana toisia työntekijöitä liikkumaan. Tiialla on valmiuksia moniin erilaisiin asioihin ja mm. ergonomia- asiat ovat lähellä hänen sydäntään.

 

 

 

 

 

 

Päivi Pirhonen 300x300px.jpg

 

Kouluterveydenhoitaja Päivi Pirhonen on oikea kansanterveystyön tervaskanto. Päivi on äärimmäisen ammattitaitoinen, rauhallinen ja päättäväinen. Hän on ollut mukana luomassa monia muutoksia kouluterveydenhuollossa ja nähnyt työuransa aikana asioiden myös muuttuvan.

 

 

 

 

 

Marja-Liisa Honkanen_300x300px.jpg

 

Marja-Liisa Honkanen on tehnyt pitkäjänteistä kansanterveystyötä ja terveydenedistämistyötä organisaation toimintojen kehittäjänä ja kuntalaisten hyvinvoinnin edistäjänä. Tällä hetkellä Marja-Liisa on jo ansaituilla eläkepäivillä hyvinvointikoordinaattorin työstä.

 

 

 

 

 

 

Milja Leinonen 300x300px.jpg

 

Vastaanoton ilopilleri ja toisaalta oikea viilipytty on apulaisosastonhoitaja Milja Leinonen. Pitkä työkokemus terveydenhuollossa takaa rauhallisen ja vakaan otteen työntekoon ilman turhia hötkyilyjä. Milja on myös oikea palvelun helmi. Toisaalta Milja lähtee aina iloisella mielellä mukaan uuteen.

 

 

 

 

 

Teija_Veteli 300x300.jpg

 

Taulumäen päiväkodin lastentarhaopettaja Teija Veteli on varhaiskasvatuksen rautainen ammattilainen.Teija ottaa toiset erittäin hyvin huomioon ja hänellä on hyvä huumorintaju. Hän osallistuu aktiivisesti hyvän yhteishengen luomiseen ja kannustaa työkavereita jaksamaan myös silloin, kun toisella on huono päivä.

 

 

 

 

 

 

Hannele Pajamies 300x300.jpg

 

Työkykykoordinaattori Hannele Pajamies-Suszko on aina lempeä, ymmärtäväinen ja valmis auttamaan kaikkia. Jos kukaan muu ei ole asiaan tarttumassa, Hannele ottaa asiasta kopin. Hannelen luonteenpiirteitä ovat myös avarakatseisuus ja suvaitsevaisuus.

 

 

 

 

 

Tarja_Tomperi300x300px.jpg

 

Tarja Tomperi ajattelee työelämää ja elämää yleensäkin junamatkana. Työelämän junamatka on mennyt kulttuuritoimistossa, pääkirjastolla, liikuntatoimen eri tehtävissä ja nyt viimeisimpänä osallisuustyössä. Tarjan mottona on: "Ilon kautta ja uutta oppimaan!"  Toinen johtoajatus on: "Kukkaan ei oo yksin mittään."Kuten Ponssen perustaja Einari Vidgren on sanonut.

 

 

 

 

 

Arja Kankkunen 300x300px.jpg

 

 

Lähihoitaja Arja Kankkunen on Käpyrinteen suorasanainen ja luotettava työntekijä. Hänellä on valmiudet työskennellä monessa erilaisessa työyksikössä, joten hän on siis varsinainen moniosaaja. Arja tuo omat mielipiteensä julki avoimesti ja rehellisesti.

 

 

 

 

 

Jukka Tuomainen ja Timo Holopainen 300x300px.jpg

 

Keittiöalan yrittäjänä aiemmin uraa tehneet Jukka Tuomainen ja Timo Holopainen ovat nyt tyytyväisiä kaupungin ruokapalvelutyöntekijöitä Waltterin koululla.Hyväntuulinen parivaljakko tarjoaa arjen ruokaelämyksiä koululaisille ja nauttii työstään työyhteisössä, jossa vallitsee erinomainen työilmapiiri.

 

 

 

 

 

 

Leena Valkonen 300x300px.jpg

 

Toimistotyöntekijä Leena Valkonen aloitti toukokuussa sijaisena työllisyyspalveluissa ja on nyt aulapalveluiden palvelusihteeri. Saamme siis jatkossakin nauttia hänen hyväntuulisesta palvelustaan. Leena on hyvä esimerkki siitä, että hyvällä työllä, näytöillä ja asenteella voi varmistaa itselleen työtä.