Henkilöstöedut

Varkauden kaupungilla on valtakunnallisesti ja alueellisesti kilpailukykyiset palkat. Huolehdimme aktiivisesti palkkausjärjestelmämme tasapuolisuudesta ja läpinäkyvyydestä.

Kunta-alalla on pitkät lomat, joita kertyy vähintään 23 päivää vuodessa jo palvelussuhteen alkuvaiheessa. Pitkissä palvelussuhteissa niitä kertyy jopa 38 päivää vuodessa.

Henkilöstön hyödynnettävissä on sähköinen ePassi, jolla voit ostaa liikunta- ja  -kulttuuripalveluja ympäri Suomea – käydä esimerkiksi teatterissa tai palkata oman personal trainerin.

Kaupungin työntekijät treenaavat kaupungin omassa uimahallissa ja kuntosalilla puoli-ilmaiseksi. Kaupungin työntekijöiden ikiomilla vuoroilla liikuntatalolla voi pelata sählyä ja lentopalloa.

Kesäksi henkilöstölle jaetaan lippuja Joroisissa sijaitsevaan Kartanogolfiin. Koskikalastusluvilla voit kokeilla kalaonneasi aivan keskustan tuntumassa kauniissa Pirtinvirran koskimaisemassa.

Koko kaupungin yhteiset tyky-iltapäivät tarjoavat rentoa yhdessäoloa. Vattuvuorelle kokoonnutaan perinteisesti maaliskuussa laskettelemaan, pilkkimään ja ulkoilemaan.

Legendaarisissa Sulkavan Souduissa soutaa perinteisesti Warkauden kaupungin oma joukkue.

Marraskuisessa henkilöstön joulunaluskonsertissa ovat esiintyneet Suomen eturivin artistit.

Paikalliset liikkeet tarjoavat erikoisalennuksia kaupungin työntekijöille. 

Työyhteisöt järjestävät omia tyky-tempauksiaan, joista ei mielikuvitusta puutu! Toimintaan ne saavat oman virkistysrahansa. 

Kaupunki muistaa työntekijöitään 30 ja 40 vuoden palvelussuhteesta palkiten työhyvinvointia ja työssä jaksamista tukevalla virkistyspalvelulahjakortilla. Viime vuosina lahjakortit on kohdennettu Varkauden naapurikunnassa Rantasalmella sijaitsevaan suosittuun Järvisydämeen.

Myös 50- ja 60-vuotismerkkipäiväänsä viettäviä sekä eläköityviä työntekijöitä muistetaan lahjoin ja juhlitaan.