100 tekoa varkautelaisten hyväksi! -juhla 27.2.2018

Varkauden kaupunki juhli ainutlaatuisen kehittämiskampanjan tuloksia kalevalanpäivän aattona 27.2.2018 Warkaus-salilla.

Teoista parhaat palkittiin juhlassa. 500, 1.000 ja 1.500 €:n suuruiset palkinnot myönnettiin mm. tekojen uutuusarvon, asiakaslähtöisyyden, kehittämisprosessin laadun ja asiakasyhteistyön perusteella. Lisäksi palkittiin työyhteisöjä, joissa on ollut kokonaisvaltainen kehittämisvire, tai jotka ovat jaksaneet parantaa palvelujaan erityisen haasteellisissa olosuhteissa. Juhlassa palkittiin 11 tekoa yhteensä 10.000 €:lla. 

- Varkaudesta tulee mieleen pöhinä, kehittäminen ja innostus ja tämä kaikki tämä varkautelaisten hyväksi, iloitsi KunTeko-ohjelman projektipäällikkö Anna-Mari Jaanu 100 tekoa –juhlaan lähettämässään tervehdyksessä. - On todella mahtavaa, että Varkaudessa on lähdetty päättäjä- ja johtotasolta asti tukemaan kaupungin palvelujen kehittämistä. Tämä juhla on osoitus siitä, että tuloksia on syntynyt, Jaanu jatkoi.

- Meillä on nyt käynnissä yli 60 isoa ja pientä tekoa ja työ jatkuu, muistuttaa kaupungin henkilöstöjohtaja Nina Holopainen.

- Palkintosummat tulee kohdentaa henkilöstön työhyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen, kaupunginhallituksen jäsenistä ja pääluottamusmiehistä koostuneen palkintoraadin puheenjohtaja, kaupunginjohtaja Hannu Tsupari tähdentää.