Työllisyysviikko 17.-21.2.2020

Helmikuussa Pohjois-Savossa järjestetään maakunnallinen työllisyysviikko.  Jo neljäntenä vuonna peräkkäin järjestettävän teemaviikon tavoitteena on nostaa esille työllisyys-, yrittäjyys- ja koulutusasioita sekä saada aikaan erilaisia työllisyystekoja. Työllisyysviikon tapahtumista vastaavat alueen kunnat yhteistyössä paikallisten ja maakunnallisten kumppaneiden kanssa.

Varkauden työllisyysviikko tarjoaa monipuolisen kattauksen työllisyysaiheisia tapahtumia. Työllisyysviikon tiistaina esillä ovat kaupungin työllisyyspalvelut. Keskiviikko keskittyy työntekijöiden rekrytointiin MessiLive.fi -palvelun ja paikallisten työnantajien Avoimien Ovien -iltapäivän kautta. Torstaina Hurraa Ura! -tapahtumassa on rekrytoivia työnantajia, oppilaitosten esittelyjä sekä muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Perjantain teemana on työttömien hyvinvointi.

Varkauden työllisyysviikon ohjelma on tehty tälläkin kertaa laajan toimijajoukon yhteistyönä. Tapahtumat on suunnattu talousalueen asukkaille ja yrityksille. Tutustu tarkemmin viikon tapahtumiin !