To 20.2.2020 - Hurraa ura!

Klo 10 - 15 Varkauden Kampus, (Osmajoentie 75) Sisäänkäynti uuden rakennuksen A1-ovesta.

Hurraa Ura! -työelämätapahtumaa vietetään jo toista kertaa osana Varkauden työllisyysviikkoa. Nyt tapahtumapaikkana on uudistunut Kampus, johon osallistujat voivat tutustua esittelykierrosten avulla.

Vuoden suurin paikallinen rekrytointi- ja koulutustapahtuma on näytteilleasettajille ja kävijöille ilmainen. Tapahtumassa alueen työnantajat esittelevät toimintaansa ja kertovat mm. avoimista työpaikoistaan (ml. kesätyöpaikat). Myös paikallinen koulutustarjonta on hyvin esillä. Tapahtuman juontaa tunnettu radiokasvo ja nuorisotyöllisyyden puolestapuhuja Juha "Peris" Perälä. 

Tapahtuma on suunnattu kaikille työelämän asioista kiinnostuneille, mutta erityisesti koululaisille ja opiskelijoille, työnhakijoille, alanvaihtajille ja valmistuville.

Hurraa Ura! -tapahtuman järjestää Navitas Yrityspalvelut yhteistyössä Varkauden kaupungin, Savon koulutuskuntayhtymä Sakkyn, Savonia-ammattikorkeakoulun, Pohjois-Savon TE -toimiston, Future Savo -hankkeen sekä paikallisten henkilöstöpalveluyritysten kanssa.

Hurraa Ura! -tapahtuman sisältöön ja näytteilleasettajien ilmoittautumiseen pääset tästä: https://navitas.fi/hurraaura

Tapahtuman avoimiin työpaikkoihin (neljä lähetystä) voit tutustua myös suorassa MessiLive lähetyksessä klo 11 alkaen tämän linkin kautta: https://messilive.fi/tapahtumat/yh3QPvWKD  - Klo 11.00 FamiFarm Oy, klo 12.00 RTK-henkilöstöpalvelut, klo 13.00 Condo Asunnot Oy ja klo 14.00 Osaavaa työvoimaa puhtaanapitoon ja keittiöihin