Kaupungin kesätyöpaikat haussa

Varkauden kaupungin kesätyöpaikkojen haku on alkanut. Hakuaikaa on viisi viikkoa, ja viimeinen hakemuksen jättämispäivä on 10.3.2019. Hakeminen tapahtuu kaupungin www -sivujen kautta. Kesätyöpaikat löytyvät Avoimet työpaikat -osiosta otsikon "Varkauden kaupungin avoimet työpaikat" alta.

Kesällä 2019 kaupunki tarjoaa - Navitas Kehitys mukaan lukien - kesätöitä kaikkiaan 200 varkautelaiselle nuorelle. Kesätöitä on luvassa noin viidellekymmenelle peruskoulun 9 -luokan keväällä päättävälle nuorelle. Sen lisäksi 17-24 -vuotiaille opiskelijoille ja kevään 2019 ylioppilaille on tarjolla runsaat 150 kesätyöpaikkaa. Peruskoulun päättäneiden kesätyö kestää kaksi viikkoa ja työaika on 30 tuntia viikossa. 17-24 -vuotiaiden kesätyöt ovat pääsääntöisesti kolmen viikon pituisia ja työ on kokoaikatyötä.

Varkauden kaupungin kesätyöpaikat ovat pidettyjä. Nuorilta kesällä 2018 saadun palautteen perusteella kaupungin kesätöihin oltiin erittäin tyytyväisiä. Peräti 96 % nuorista oli valmis suosittelemaan vastaavaa kesätyötä kavereilleen.

Kesätyöpaikkahakuun pääset tästä

 

Asiasanat: