WIRTA -palvelut

WIRTA avoinna keskiviikkoisin klo 9-15. Tervetuloa! 

 

WIRTA logo.png

Tarjoamme WIRTA -yhteispalvelua työnantajille, työnhakijoille sekä koulutuksesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Voit hoitaa yhdellä kertaa asioita, jotka saattavat vaatia monialaista asiantuntemusta. Sinulle on tarjolla työllisyys-, koulutus- ja yrityskentän asiantuntijoiden apua tarpeesi mukaan. Palvelun tavoitteena on helpottaa yritysten työvoiman saamista sekä nopeuttaa työnhakijoiden työllistymistä ja uuden yritystoiminnan aloittamista. 

WIRTA yhteispalvelu toimii keskiviikkoisin klo 9-15 välisenä aikana Varkauden kaupungintalon D-siivessä (käynti Wredenkadun puolelta). Voit asioida Wirrassa ilman ajanvarausta, ajanvarauksella ja tarvittaessa myös etäyhteydellä. Yhteispalvelua on tarjolla työnantajille klo 9-12 välillä ja työnhakijoille koko päivän. Aamupäivällä paikalla ovat Savon ammattiopiston ja TE-toimiston edustajat sekä Navitas yrityspalvelujen ja/tai uusyrityskeskus Wäläkyn edustaja. Kaupungin työllisyyspalvelut ja työttömien monialainen yhteispalvelu toimivat tiloissa jokaisena arkipäivänä.  

Katso Wirran esittely oheisesta videosta!

 

Tervetuloa tutustumaan! 

Yhteystietomme:

Savon ammattiopisto: Hannele Auvinen - 044 785 8012 - hannele.auvinen@sakky.fi

Pohjois-Savon TE-toimisto: Tiina Rytkönen -029 504 3667 - tiina.rytkonen@te-toimisto.fi

Navitas Yrityspalvelut: Katja Niiranen - 044 720 9395 - katja.niiranen@navitas.fi

Keski-Savon Uusyrityskeskus Wäläkky ry: Sanna Hietalahti-Husu - 040 701 5066 - sanna.hietalahti-husu@uusyrityskeskus.fi

Varkauden kaupungin työllisyyspalvelut: Pia Hedman - 044 444 2505 - pia.hedman@varkaus.fi, Jouko Kuittinen - 044 444 2628 - jouko.kuittinen@varkaus.fi