Varkauden kaupungin Osallistu Oikeesti! –Idealeirillä 27.11.-8.12. kaksi viikkoa täyttä tykitystä

Last modified: 
17.11.2017 15.53

Varkauden kaupungin Osallistu Oikeesti! –Idealeirillä 27.11.-8.12. kaksi viikkoa täyttä tykitystä

Varkauden kaupunki valtaa liikehuoneiston osoitteessa Kauppakatu 25, Varkaus tuoden tilaan kahden viikon ajan täyttä ohjelmaa kaupunkiyhteisön tulevaisuuden rakentamiseen. Idealeirillä kerätään ideoita, ajatuksia, vinkkejä ja toiveita kotikaupunkimme tulevaisuuteen. Tutustu monipuoliseen käsiohjelmaan, tule mukaan silloin kun sinulle sopii. Osallistu oikeesti!

Idealeirin tavoitteena on kerätä kahden viikon aikana asukkaiden näkemyksiä kaupungin tulevaisuuden rakentamiseen. Kerätyt ideat saatellaan jatkotyöstöön Varkauden kaupunginvaltuustolle. Kangaslammilta 22.11.2017 alkava Osallistu Oikeesti! –Idealeiri on näyttävä avaus Varkauden kaupungin tulevaisuuden rakentamiseen.

Tarjolla on sykähdyttäviä keskusteluja, innostavia työpajoja, neuvontaa ja opastusta
Tuomme hallintokulttuuria näyttävästi esille, pidämme näyteikkunassa muun muassa kaupunginhallituksen ja liikunta- ja vapaa-aikalautakunnan kokouksen.

Leirillä on erilaisia herätehetkiä entistä parempien ajatusten syttymiseksi. Pyöreän pöydän keskusteluun osallistuu muun muassa kaupungin keskeisiä viranhaltijoita ja työntekijöitä sekä Varkauden kulttuurivaikuttajia.

Resurssiviisaus on leirillä esillä monella tapaa. Kuulemme energian säästöstä, kierrätyksestä, hyönteisruokailusta sekä saamme ammattijärjestäjän vinkkejä kaaoksen hallintaan.

Viimeisenä perjantaina nuoriso haastetaan WARKAUS-Battleen! Kahden tunnin aikana kaksi tiimiä, kahden valmentajan johdolla, ratkovat varkautelaisia megahaasteita!

Näymme Idealeirin aikana netissä, voit seurata Varkauden kaupungin Facebook-sivulta livelähetyksiä ja uutisia. Teemme leiriltä myös videopäiväkirjaa, se löytyy osoitteesta beta.varkaus.fi.

Leiriseinälle rakentuu kahden viikon aikana ideaseinä, jota voi käydä paikanpäällä kommentoimassa ja lueskelemassa milloin vaan. Samalla voi nauttia kahvit Osuuskunta LähiSavon paikan päällä olevassa kahvilassa tai tehdä jouluostoksia Pop-up –shopeissa.

Varkauden kaupungin tulevaisuutta ollaan rakentamassa asukkaiden hyvinvoinnin, elinvoiman, vetovoiman ja kestävän talouden varaan. Menetelmiä kerätään muun muassa tältä leiriltä. Idealeirin aikana toteutamme myös sähköisen kyselyn, voit vaikuttaa kaupunkistrategiaan sitäkin kautta, mikäli et Idealeirillä pääse käymään.

Leiri sijaitsee Varkauden keskustassa osoitteessa Kauppakatu 25.

Invalid Scald ID.


Nähdään leiritulilla!


Varkauden kaupunginjohtaja
Hannu Tsupari

 

Lisätietoja Idealeiristä:

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen, p. 044 444 2516
Osallisuuskoordinaattori Vuokko Jaakkola, p. 044 743 6492