Varkautelaista osaamista esiin Varkauden alueen markkinointivideossa

Last modified: 
3.1.2018 09.45

Varkautelaista osaamista esiin Varkauden alueen markkinointivideossa

Varkauden kaupunki ja Navitas Yrityspalvelut tuottivat yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulun, Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion sekä alueen yritysten Elcolinen, Andritzin ja Sumitomo SHI FW:n kanssa markkinointivideon.

Varkaudessa on erityisen paljon kaikkea hyvää, mitä ei Varkauden alueen ulkopuolella tiedetä. Tämän hyvän halusimme tuoda näkyville tämän yhteistyössä tekemämme videon kanssa, kertoo Varkauden kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen. - Teimme videon, jota voivat käyttää kaupunki, alueen oppilaitokset ja yritykset omassa markkinoinnissaan. Tulevaisuuden Varkaus tehdään yhdessä, sanoo Kaisu.

- Varkaudessa toimitaan monessa asiassa globaalissa ympäristössä ja halusimme tällä videolla tuoda esiin niitä mahdollisuuksia, joita meiltä täältä jo löytyy ponnistaessa maailmalle. Varkautelainen ”positiivinen pöhinä” on totisinta totta, kiteyttää Navitas Yrityspalveluista yritysasiamies Petra Ryymin.

Savon ammattiopiston myynti- ja markkinointipalvelupäällikkö Eero Väätäinen pitää siitä, että yhteistyö kaupungin, Navitas Yrityspalveluiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa on entisestään tiivistynyt.
– Nyt toteutetun videon lisäksi, tämän hedelmällisen yhteistyömme tuloksia tullaan näkemään ensi vuonna myös viikolla 8, kun yhdessä järjestämme Avoimien omien –tapahtuman Varkauden Kampuksella, paljastaa Eero jo ensi vuoden yhteisiä suunnitelmia.

Varkautelaiset osaajat myös videon tekijöinä
- Kuten sanottua, Varkaudesta löytyy osaajia asiaan kuin asiaan ja tekijäksikin valitsimme varkautelaisen osaajan, kertoo Petra Ryymin. Varkauden alueen markkinointivideon on alueen opiskelijoiden kanssa käsikirjoittanut varkautelainen elokuvantekijä Jere Koistinen Mainostoimisto Luoteelta. Jeren elokuva ”Ensitreffit” sai TV-ensi-iltansa elokuussa 2017.

 

 

englanniksi: Warkaus-video (english)

 

Lisätietoja:
Varkauden kaupunki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kaisu Tolvanen, p. 044 444 2516, kaisu.tolvanen@varkaus.fi

Navitas Yrityspalvelut, yritysasiamies Petra Ryymin, p. 045 168 1030, petra.ryymin@navitas.fi

Savon ammattiopisto, myynti- ja markkinointipalvelupäällikkö Eero Väätäinen, 044 785 3029, eero.vaatainen@sakky.fi