Järjestötapaaminen Varkaudessa

Last modified: 
10.1.2018 15.12

Järjestötapaaminen Varkaudessa

Tervetuloa keskustelemaan Perheentalotyyppisen toiminnan käynnistämisestä Varkauteen. Tilaisuus järjestetään maanantaina 29.1. klo 14 - 15.30 kaupungintalon ruokasalissa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki lapsiperheiden parissa toimivat tahot, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Kutsua saa vapaasti jakaa eteenpäin. Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu.

Perheentalotyyppisen toiminnan tarvekartoituksen tekeminen Varkaudessa on osa maakunnan Lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutostyötä. Muutostyön toteutuksesta vastaa Pelastakaa Lapset ry. Muutostyön keskiössä on Perhekeskustoimintamallin kehittäminen ja tärkeänä osana sitä ovat lapsiperheiden avoimet kohtaamispaikat. Kohtaamispaikoilla halutaan edistää perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla matalan kynnyksen ja varhaisen tuen mukaista, lapsiperheiden hyvinvointia ja osallisuutta tukevaa toimintaa. Kohtaamispaikkojen kehittämistä toteutetaan yhdessä kuntien, järjestöjen, seurakunnan sekä muiden toimijoiden kanssa.

Itä-Suomessa toimii tällä hetkellä kolme perheentaloa: Joensuussa, Iisalmessa sekä Kuopiossa.

Tervetuloa kuulemaan Perheentalotyyppisestä toiminnasta ja keskustelemaan mahdollisesta toiminnan käynnistämisestä myös Varkaudessa.

 

Alueen asukkaiden kuuleminen toteutetaan webropol –kyselynä. Kysely on avoinna tammikuun loppuun saakka.

https://www.webropolsurveys.com/S/F85AB07158B0D125.par