Varkauden Kotiseutukeskus avautuu jälleen!

Varkauden Kotiseutukeskus avautuu jälleen!

Viimeksi muokattu: 
14.5.2018 10.05
Kotiseutukeskus avaa ovensa maanantaina 14.5.2018 ja siellä on tarjolla myös lounasta arkisin klo 11-14.

Warkaus-seura ry päätti kevätkokouksessaan 30.4.2018 ottaa hoitoonsa omistamansa Varkauden Kotiseutukeskuksen ja siellä sijaitsevan ravintola Tyyskänhovin toiminnan. Warkaus –seura päätti myös ottaa käyttöön koko kiinteistön osalta nimen Varkauden Kotiseutukeskus

Yhdistys vuokraa Kotiseutukeskuksen tiloja ateria palveluineen kokousten ja erilaisten juhlien (esim. häät, lakkiaiset, rippijuhlat, syntymäpäivät jne.) järjestämiseen. 

Kotiseutukeskuksen isoon saliin mahtuu 50 henkilöä. Pehtoorin lasitetulla terassilla voi kahvikupposen lomassa katsella järvimaisemia. Perinne huoneeseen on mahdollista kattaa kokoustilat 20 hengelle. Keltaiseen huoneeseen saa vanhasta ajasta henkivän yksityisen kabinetin 12 henkilölle. Piharakennuksen hirsiseinäiseen Väentupaan mahtuu 30 henkilöä, sekä Väentuvan viereisessä Kalastusperinne huoneessa on mahdollisuus tanssia niin häävalssit, kuin myös polkat ja jenkat.

Kotiseutukeskuksen pihapiirissä olevaa Såltin-salia voivat varkautelaiset yhdistykset ja järjestöt vuokrata maksutta kokousten järjestämiseen.

Kaikkia Kotiseutukeskuksen tiloja ruoka palveluineen voi tiedustella ja varata numerosta: 040 849 6665