Hei, Sinä elämäntapamuutosta haluava Varkautelainen!

Hei, Sinä elämäntapamuutosta haluava Varkautelainen!

Viimeksi muokattu: 
14.9.2018 09.21
Oletko kypsytellyt muutoksen tarvetta riittävän kauan? Oletko valmis sanoista tekoihin? Hae mukaan ryhmään 19.9. mennessä

Rennosti kohti tavoitteita. Apua elämäntapamuutokseen painonhallinnassa ammattilaisten avulla.

 Onko Sinulla mahdollisuus päästä internettiin viikoittain ja olet valmis panostamaan verkkotyöskentelyyn kolmen kuukauden ajan?

Verkkopuntari on Satakunnan sydänpiirin kehittämä verkkopalvelutuote painonhallinnan ja elintapamuutoksen tueksi. Verkkokurssilla keskitytään pysyvään painonhallintaan elintapamuutoksia tukemalla.

Unohda laihdutuskuurit ja pikaratkaisut. Oikeilla valinnoilla ja terveydenhuollon ammattilaisen tarjoamalla henkilökohtaisella ohjauksella, tutkitulla tiedolla sekä ryhmän vertaistuella painonhallinta onnistuu ja saat aikaan pysyviä elämäntapamuutoksia.

Mihin sinä tarvitset ohjausta? Kurssin motivoiva sisältö ja henkilökohtainen verkko-ohjaus mahdollistaa tukea niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle konkarillekin aikatauluista ja paikasta riippumatta.

Tavoitteena on terveyttä ja hyvinvointia edistävät muutokset, joita on realistista toteuttaa myös pidemmällä aikavälillä. Sinulla itselläsi on keinot ja me yhdessä löydämme ne!

Kaksi verkkopuntarin painonhallintaryhmää on aloittamassa Varkaudessa 24.9.2018. Toinen ryhmä on suunnattu opiskelijoille ja nuorille (16-28v.) sekä toinen ryhmä yli 28 -vuotiaille aikuisille. Opiskelijoiden ja nuorten ryhmään on tervetullut myös tukihenkilö tai huoltaja nuoren mukana. Ryhmät ovat osallistujille maksuttomia ja sisältävät verkkomateriaalin lisäksi neljä tapaamiskertaa. Maksimiosallistujamäärä ryhmässä on 10 henkilöä. Jos hakemuksia tulee paljon, osallistujat valitaan terveydellisen tarpeen mukaan.

Hae mukaan ryhmään 19.9.2018 mennessä tästä.

Ryhmään mukaan valitut saavat sähköpostilla lisätietoja viimeistään 21.9.2018 sekä käyttöönsä warkaus-kortit, kortista lisätietoja tästä.

Me haluamme, että sinä voit elämässäsi hyvin.
Ota haaste vastaan, olemme tukenasi."

Lisätietoja ryhmistä:
osastonhoitaja Leena Kuusikolta leena.kuusikko@varkaus.fi  p. 0400 574 549 tai
terveydenhoitaja Mirkka Juvoselta, mirkka.juvonen@varkaus.fi p. 044 444 2375
www.verkkopuntari.fi